Komentara: 3
Pregleda: 2433

"Preokret" u Bajmoku

24.04.2012. u 18:49h
Izvor: RTV Yueco
Juče je u Bajmoku održana tribina koalicije “Preokret” na kojoj su, osim gradskog odbora LDP-a I SPO-a, učestvovali i republički i pokrajinski poslanici istoimenih partija. Na tribini je najviše reči bilo o poljoprivredi o kojoj je govorio predsednik opštine Novi Bečej Miša Vrebalov. Po rečima kandidatkinje liste “Preokret” za gradonačelnika u Subotici, Josipe Ivanković za njih je razvoj svih mesnih zajednica podjenako važan i iz tog razloga su doveli ljude sa iskustvom koji će imati šta da prenesu meštanima Bajmoka.
"Preokret" u Bajmoku

Bajmočani, koji se u velikoj meri bave poljoprivredom i od nje žive, mogli su da čuju zanimljiva iskustva koja im je preneo član LDP-a I predsednik Opštine Novi Bečej Miša Vrebalov. On je naveo da je njihova Opština prva u Srbiji koja je dala državnu zemlju u zakup bez i jednog sudskog spora, što je samo jedna od stavki po kojoj su postali prepoznatljivi.

Kada je reč o AP Vojvodini, koalicija “Preokret” želi da promeni politiku koja je vođena u Vojvodini prethodnih 12 godina. Oni smatraju da Vlada Vojvodine treba da bude manja, kao I da se uspostave kriterijumi za podelu novca, kako bi on zaista služio za razvoj pokrajine.

Po rečima člana LDP-a i republičkog poslanika Nenada Prokića, njihova lista nije uobičajena lista. Oni se razlikuju od ostalih jer ne obećavaju da će već 7. maja teći med I mleko, ali sigurni su da je Srbiji potreban preokret. Na kraju tribine Bajmočanima je predstavljen I većinski kandidat za izbore u Vojvodini Josip Ivanković.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2433
Povezane teme

Bajmok

LDP Subotica

liberalno demokratska partija

izbori subotica 2012

izbori 2012

preokret

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.