Komentara: 2
Pregleda: 1831

Preokret: Sumiranje političke kampanje

03.05.2012. u 17:12h
Izvor: RTV Yueco
Koalicija “Preokret” sumirala je način vođenja političke kampanje koja je prema njihovima rečima najviše do sada vređala ljudsku inteligenciju.
Preokret: Sumiranje političke kampanje

Ovakav način kampanje nije viđen ni za vreme Slobodana Miloševića, navode u koaliciji “Preokret”. Mnoge stranke u kampanji zalažu se za ukidanje stvari koje su upravo oni radili prethodnih godina, dok druge stranke obećavaju nešto što su pričali i pre 4 godine, a što nisu ostvarili.

Kandidat za pokrajinskog poslanike ove koalicije Vjekoslav Ostrogonac, istako je da daje sebi za pravo da poruči svim Subotičanima da dobro razmisle kome će dati glas u nedelju, i da dobro razmisle o svojim životima poslednjih nekoliko godina, kao i o potezima lokalne vlasti u poslednjih nekoliko godina. Da se preispitaju, da li će ponovo dati šansu njima, ili novim, mladim ljudima, okupljenim oko koalcije Preokret.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1831
Povezane teme

izbori subotica 2012

izbori 2012

preokret

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.