Komentara: 22
Pregleda: 47071

Preminula 13-godišnjakinja nakon što joj je pozlilo na treningu

11.09.2018. u 10:38h > 15:29
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj bolnici preminula je 13-godišnja M.M. koja je u tu zdravstvenu ustanovu dovezena sinoć nešto pre 20 časova, nakon što joj je iznenada pozlilo u fiskulturnoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" tokom laganog zagrejavanja.
Preminula 13-godišnjakinja nakon što joj je pozlilo na treningu

Kako saznajemo devojčica je bila na svom prvom treningu u Školi odbojke Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica". Posle nekoliko minuta laganog grupnog zagrejavanja počela je da gubi svest, jedan od trenera ju je prihvatio da ne padne i udari glavom o pod, odmah su joj počeli ukazivati prvu pomoć, pozvali Hitnu medicinsku službu, koja je brzo došla, prebacila devojčicu u svesnom stanju na Hitan prijem, gde su se lekari dva sata borili za njen život, ali nažalost nije bilo spasa.

Devojčica je prvi put bila na treningu odbojke i pozlilo joj je nakon nekoliko minuta laganog zagrejavanja. Još veća misterija je kada se zna da se devojčica aktivno bavila plivanjem duži niz godina.

Kako nezvanično saznajemo devojčica, inače dete iz sportske porodice, nije imala zdravstvene probleme. Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji. Telo nesrećno preminule M.M. (13) sutra će biti prebačeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Sahrana M.M. biće u četvrtak, 13. septembra, na Senćanskom groblju u 15,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 47071
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.