• Pregleda: 1663

Premijerna izvođenja predstave "Teatru s ljubavlju" ovog vikenda u Dečjem pozorištu

Premijera predstave "Teatru s ljubavlju" igraće se u subotu, 9. novembra, u Dečjem pozorištu, s početkom u 18 časova, dok će premijera iste predstave u izvođenju na mađarskom jeziku biti u nedelju, 10. novembra, takođe u 18 časova. Predstava je namenjena deci iznad četiri godine.
Premijerna izvođenja predstave "Teatru s ljubavlju" ovog vikenda u Dečjem pozorištu

Predstava "Teatru s ljubavlju" je odraz ljubavi prema pozorištu lutaka, a režirali je su istaknuti reditelji Bonjo Lungov i Konstantin Karakostov, koji su i osmislili kompletan scensko vizuelni ambijent, lutke, kostime i koreografiju. Oba autora predstavom izražavaju zahvalnost glumcima i njihovoj posvećenosti sceni i pozorištu, dok različite vrste lutaka oživljavaju kroz muziku, ples i veštu animaciju glumaca.

- Predstava uz koju će publika odlutati izvan granica beskrajnog mora snova, odlutati sa pozorištem lutaka - reč je reditelja.

U predstavi igraju Gertruda Fridrik, Danka Balać, Imelda Vereš, Gal Elvira, Ana Milosavljević, Viktorija Palfi, Greguš Zalan, Endre Kočiš, Stefan Ostojić i Mladen Vuković. Reprizu predstave "Teatru s ljubavlju", u izvođenju na srpskom jeziku, publika će moći da pogleda u nedelju, 10. novembra, s početkom u 11 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Pajo Odgovori
Gde je Stevan M Bardak?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.