Komentara: 0
Pregleda: 4652

Premijera predstave Ljubavnice u Kostolanjiju

18.10.2016. u 17:03h
Izvor: TV Subotica
Na sceni pozorišta Kostolanji, u subotu, 22. oktobra, biće izvedena premijera predstave „Ljubavnice“ po istoimenom delu Elfriede Jelinek.
Premijera predstave Ljubavnice u Kostolanjiju

Roman „Ljubavnice“ je napisan 1975. godine. Reč je o ljubavnoj priči tri žene, u kojoj je jedna radnica u fabrici tekstila koja želi da udajom za malog preduzetnika promeni svoj društveni položaj, druga je devojka sa sela koja se zaljubljuje u lokalnog zavodnika drvoseču, a treća je školovana gimnazijalka koja namerava da se bori za mir u svetu i nakon toga da se uda. Zaplet je melodramski, iako se manje govori o ljubavi, a više o neprijatnim osećanjima koja pokreću savremenog čoveka.

U predstavi „Ljubavnice“ igraju Aniko Kiš, Emeše Nađabonji, Beata Sekelj, Boris Kučov, Gabor Mesaroš i Imre Elek Mikeš.

Premijera predstave „Ljubavnice“ biće izvedena u subotu od 19.30, a prva repriza zakazana je za dan kasnije. Ulaznice po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na blagajni pozorišta.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4652
Povezane teme

pozorište kostolanji deže

pozorište deže kostolanji

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.