Komentara: 0
Pregleda: 1875

Premijera novog filma Andreja Boke "Stanovnici zida"

19.11.2012. u 15:28h
Izvor: RTV Yueco
U pozorištu „Deže Kostolanji“ u subotu je održana premijera novog filma mladog subotičkog reditelja Andreja Boke. Reč je o kratkometražnom filmu pod nazivom „Stanovnici zida“.
Premijera novog filma Andreja Boke "Stanovnici zida"

Za premijeru filma Andreja Boke „Stanovnici zida“ u subotu je bilo organizovano 5 besplatnih projekcija koje su sve bile popunjene. Subotičani koji su pogledali film imaju samo reči hvale za njega.

Scenario i režiju u filmu potpisuje Andrej Boka, a uloge su poverene: Minji Peković, Paulu Evingu, Tedu Monteru, Tari Kovačević, Vladimiru Grbiću, Mirjani Đurić i Borisu Šujici. „Stanovnici zida“ je bajka od 16 minuta koju je autor radio 3 godine. Andrej kaže da je imao tremu pred subotičkom publikom.

Po rečima autora, film bi uskoro trebalo da se nadje na redovnom repertoaru bioskopa „Lifka“. Andrejev plan je da film šalje na festivale.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1875
Povezane teme

pozorište kostolanje deže

andrej boka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.