Komentara: 1
Pregleda: 4971

Pregled sportskih dešavanja za vikend

25.03.2012. u 21:07h
Izvor: RTV Yueco
Pregled sportskih dešavanja za vikend
Vikend za subotičke sportiste je bio većinski uspešan, pobede su ostvarili košarkaši, odbojkaši i odbojkašice dok su fudbaleri "Spartak Zlatibor voda" pretrpeli još jedan poraz u nastavku sezone JSL.

Važna pobeda košarkaša Spartaka

Košarkaši Spartaka ostvarili su još jednu veoma bitnu pobedu na svom terenu protiv ekipe Mladosti sa 86:72. posle produžetka 68:68 (16:17, 17:16, 23:16, 12:19, 18:4).Subotičanima je trebala pobeda sa više od devet poena razlike, koliko je iznosila pobeda u Zemunu u jesenjem delu šampionata.U sledećem kolu subotičani gostuju u Kosjeriću ekipi Crnokose.

Odbojkašice Spartaka u finalu plej ofa!

Odbojkašice Spartaka jučerašnjom pobedom u Novom Sadu plasirale su se u finale plej ofa.Subotičanke su i treći put u tri meča savladali Varadin BMG sa 3:2, po setovima (25:17, 21:25, 25:23, 23:25, 13:15)  i samim tim okončale polufinalnu seriju. Ekipa Damira Petkovića će se za pehar boriti protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde, koji je takođe u tri meča završio posao protiv Vizure.

Pregled sportskih dešavanja za vikend

Odbojkaši Spartaka savladali ekipu Đerdapa

Odbojkaši Spartaka nalaze se na korak do ulaska u superligaško društvo.Pobedom nad direktnim rivalom ekipom Đerdapa od 3:2, po setovima (28:30, 19:25, 25:23, 25:17, 8:15) Subotičani su se odvojili na velikih +5 poena prednosti dva kola pre kreaj ai samo ioh još teorija deli od osvajanja titule. U poslednja dva susreta potrebno je da osvoje samo jedan bod tj dva seta u bilo kojemod naredn adva meča. Verujemo da će se već sledeće nedelje slaviti u Subotičkoj Hali sportova posle meča sa Smederevom.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode poraženi od Slobode

U okviru 20 kola Jelen Super lige, fudbaleri Spartak Zlatibor vode poraženi su na gostovanju u Užicu od ekipe Slobode sa 2:0.Posle ovog poraza subotički fudbaleri pali su na šestu poziciju.U sledećem kolu na domaćem terenu izabranici Zorana Milinkovića dočekuju ekipu OFK Beograda.

Pregled sportskih dešavanja za vikend
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4971
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.