• Pregleda: 7411

Predstavnici najvećih srpskih kompanija i najpoznatiji predavači iz oblasti internet poslovanja u Subotici!

Na Webiz Programu poslovne edukacije, koji se održava u hotelu Galleria od 7. do 9. novembra, kao predavači će se pojaviti neka od najpoznatijih imena iz oblasti internet poslovanja u Srbiji i regionu.
Predstavnici najvećih srpskih kompanija i najpoznatiji predavači iz oblasti internet poslovanja u Subotici!

Ovaj program predstavlja jedinstvenu priliku za privredu Subotice i okoline da se upozna sa najnovijim trendovima savremenog poslovanja, kao i korišćenja interneta u poslovne svrhe.

Vladimir Kovač, project menadžer programa edukacije povodom ovog događaja izjavio je:

- Naglasili bismo predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake za Googlove servise poput Google AdWords-a i Google Analytics-a, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima.

Kvalitetu programa predavanja dodatno će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Victoria grupe, kao i Delta holdinga. Upravo će njihovi stručnjaci uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva, kako se planira i pravi strategija online nastupa, ali i komunicira putem digitalnih kanala.

Čast da održi uvodno predavanje imaće dr Dušan Stojaković, koordinator za održivi razvoj u Hemofarmu, a u svet digitalnih komunikacija i interneta uvešće nas predavanjem na temu ’’Strategija nastupa kompanije na Internetu, svetski trendovi i primeri’’.

Više detalja na linku: edukacija.webiz.rs

Popust za studente
Zbog velikog interesovanja mlađe populacije, pre svega studenata, organizatori Webiz Programa poslovne edukacije napravili su poseban studentski paket, tako da studenti imaju prilike da odslušaju ovaj trodnevni edukativni program po ceni od 60 evra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
Veteran Odgovori
Nemojte mi samo reći,da su ovi predavači bolji od našeg uvaženog Pr.dr.Pere Tumbasa?! Ali mi smo takvi da nam je draže tuđe [*...*]
lajki Odgovori
Pere Tumbas je uvaženi profesor, kao i Jovica Đurković, ali oni su naučni radnici i profesori Ekonomskog fakulteta, ali sa veoma malo poklapanja u praksi sa ovim izuzetno naprednim i aktuelnim temama vezanim za internet preduzetništvo. Navedeni predavači su, za sve one koji nisu upućeni, TOP u Srbiji u oblasti Interneta i svih njegovih naprednih alata koje današnjica poznaje, vezanih za biznis.
ivan Odgovori
"Cena kotizacije za Webiz program poslovne edukacije iznosi 160,00 eura + PDV"

Sutra uplacujem!
Vlada Odgovori
Poštovanje svim čitaocima portala Subotica.com, a posebno čitaocima ovog teksta, ja sam Vlada, jedan od organizatora ovog programa. Na osnovu do sada iznetih komentara hteo sam samo da dam par napomena kako ne bi bilo pogrešnih tumačenja, ali i da odgovorim zluradim komentatorima. Imamo i više nego poštovanja prema akademskim profesorima, komuniciramo sa subotičkim visokoškolskim ustanovama, i upravo smo zbog njih i njiohovog interesovanja dali ovaj popust za studente. Što se tiče cene kotizacije, mogu se složiti da je za nekoga nepristupačna, ali kao što sam već u jednom svom komentaru ovde rekao, ovaj program edukacije je primarno namenjen malim i srednjim preduzećima, za koje ovo ne bi trebao da bude veliki iznos za edukaciju svojih kadrova. Primera radi, jednodnevne edukacije jednog predavača u Beogradu (do 4 sata predavanja) koštaju oko 100 eura. Ako samo detaljnije pogledate naš program, njegovo trajanje, broje predavanja i biografije predavača, mislim da nema mesta kritici i nezadovoljstvu. Slobodno nam pišite, kontaktirajte nas preko društvenih mreža, hoćemo da čujemo i druga mišljenja, a neki možda i dobiju neki popust na kotizaciju. Pozdrav svima i svako dobro!
Zeljko Odgovori
Retko je da u Subotici imamo priliku za ovakva predavanja i programe, da ne pominjem IT strucnjake koji ce pricati na veoma aktuelne teme.
Takodje znam da ce se ovde komentari bazirati na tome "jesu oni normalni koliko to kosta", "oce li mi dati posao", "o cemu oni pricaju kada nema posla" i slicno... kao sto je i standardno.

Ali, zivot i poslovanje ide dalje. Ovakva predavanja su skup primera iz prakse, saveta i dobrih strategija koje firme, pojedinci i svi koji se bave BILO kakvim poslovanjem treba da primenjuju ili s cim treba da budu upoznati.

Ulozite u sebe, ako ne u ovo onda u nesto drugo, nemojte cekati da vam padne s neba ili da se samo resi...
SUIT Odgovori
Ja ne razumem negativne komentare na ovu vest. Umesto da se radujemo što se ovakva vrsta događaja organizuje u našem gradu i budemo srećni što organizatori žele da stave Suboticu na mapu IT dešavanja, mi bezrezervno pljujemo po svemu...
ivan Odgovori
Sve informacije o internet poslovanju mozete naci kucanjem u guglu "internet business pdf" i time sacuvate 160 evrica.
HMMM... Odgovori
Cisto otimanje para!Nista pametno za reci nemaju sto vec receno nije!Prodam ti maglu!!!
Aj na zdravlje vam bilo...
babavanga Odgovori
Ja sam 70% ovoga ucio na kursu koji je bio preko 200 casova znaci nekih 3 meseca, a ne 3 dana. Pored toga sam komercijalista i ako neko misli da ce sad lepo za 160 € sebi da napravi nemam pojma sta vara se.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.