Komentara: 10
Pregleda: 9396

Predstavnici četiri verske zajednice zajedno donirali krv

30.05.2016. u 14:08h
Izvor: Subotica.com
Subotica je oduvek bila sredina koja se može pohvaliti tolerancijom i primerom kako u jednoj multinacionalnoj sredini može da se živi poštujući različitost. To se još jednom pokazalo u jednoj simboličnoj akciji verskih predstavnika iz našeg grada.
Predstavnici četiri verske zajednice zajedno donirali krv

Službu transfuziologije Opšte bolnice Subotica u petak su zajedno posetili predstavnici četiri verske zajednice i to pravoslavne crkve, katoličke crkve, muslimanske crkve i jevrejske zajednice i tom prilikom su donirali krv.

Po rečima dr Anastazije Mrđe, načelnice Službe za transfuziologiju ovo je pravi primer humanosti koji treba slediti. Načelnica se takođe zahvalila svim davaocima krvi koji nesebično daruju krv te pozvala i sve druge davaoce na veliku akciju davanja krvi pod nazivom “Humana subota – spasi život, daj krv“ koja će se održati 11. juna na Velikoj terasi na Paliću, u vremenskom periodu od 8 do 11 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 9396
Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

transfuziologija opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.