Komentara: 4
Pregleda: 3613

Predstavljeni odbornici koalicije SPS-PUPS-JS

15.05.2012. u 19:26h
Izvor: RTV Yueco
Predstavljeni odbornici koalicije SPS-PUPS-JS

Predstavnici Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, zajedno sa svojim koalicionim partnerima PUPS-om i Jedinstvenom Srbijom poručili su pojedinim stranka koje u poslednje vreme dovode u pitanje na koji način su prešli cenzus na lokalu, da se zapitaju gde sami greše.

Đurić je pozvao sve članove i simpatizere koalicije SPS, PUPS i JS da u drugom krugu podrže kandidata za predsednika koalicije  “Izbor za bolji   život -Boris Tadić” i na pokrajinskim koaliciju “Izbor za bolju Vojvodinu”. 

Predsednik Gradskog odbora SPS-a, doktor Rodoljub Đurić je rekao da su osvojili četiri mandata i da im se pridružio i odbornik saveza Bačkih Bunjevaca, Branko Pokornić. Ponovno brojanje je pokazalo da nije bilo većih neregularnosti, kažu subotički socijalisti. Javnosti su se predstavili i odbornici koalicije SPS, PUPS i JS, zajedno sa odbornikom Saveza Bačkih Bunjevaca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3613
Povezane teme

sps

socijalistička partija srbije

sps-pups-js

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.