Komentara: 2
Pregleda: 1614
Foto

Predstavljene "Zmajeve mlade nade"

03.04.2023. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
U OŠ "Jovan Jovanović zmaj", u petak je održan program "Zmajeve mlade nade" u okviru kog je predstavljeno 6 učenika koji se ističu u oblasti nauke, sporta i umetnosti.
Predstavljene "Zmajeve mlade nade"

"Zmajeve mlade nade" je projekat koji ova škola realizuje treću godinu zaredom u cilju promocije vrednih i talentovanih učenika.

To ne moraju biti samo oni đaci koji se ističu u nekom predmetu, već su to i učenici koji postižu uspehe u sportu i umetnosti. Tako smo, na primer,  imali priliku da čujemo predstavljanje učenice koja se uspešno bavi folklorom - objašnjava Klaudija Gubić Šelken, direktorka OŠ "Jovan Jovanović Zmaj - Deca su pripremila prezentacije, fotografije i video zapise sa takmičenja i koncerata, te su se predstavili svojim drugarima, nastavnicima, roditeljima, bakama i dekama.

Predstavljene "Zmajeve mlade nade"

Među "Zmajevim mladim nadama" koje su predstavljene u petak je i učenik 7. razreda Milutin Raca, svestrani dečak koji postiže zapažene rezultate na takmičenjima iz fizike, hemije, matematike i informatike.

- Ovi predmeti mi idu od ruke. Volim da se takmičim, jer smatram da je to dobar način da prikažem svoje znanje - priča budući gimnazijalac - Nisu ovi predmeti nikakav bauk, sve se to može savladati uz dovoljno vežbe. Preduslov je, svakako, razumevanje a posle ide lako.

Predstavljene "Zmajeve mlade nade"

Nakon Milutina, predstavio se i Aleksa Faćal, budući pijanista.

- Umetnost i klavir za mene su ogromna ljubav. Idem u 5. razred Muzičke škole i već znam da ću upisati Srednju muzičku školu, te da će muzika biti moje životno opredeljenje - kaže ovaj talentovani dečak koji osvaja nagrade i priznanja na brojnim takmičenjima.

Predstavljene "Zmajeve mlade nade"

Priliku da svoj talenat i umeće predstave u okviru ovog programa imali su i Teodora Martinović, Sara Sivić, Akoš BažoIva Miladinović.

"Zmajeve mlade nade" za svoje uspehe nagrađene su poklon vaučerom.

Izvor: Subotica.com
Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade" Dan talentovanih učenika "Zmajeve mlade nade"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 1614
Povezane teme

osnovna škola jovan jovanović zmaj

zmajeve mlade nade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.