Komentara: 0
Pregleda: 2129

Predstavljena Unija srednjoškolaca Srbije

21.11.2014. u 16:42h
Izvor: RTV Yueco
U Svečanoj sali Gimnazije „Svetozar Marković“ održano je predavanje o Uniji srednjoškolaca Srbije, na kome su prisustvovali predstavnici đačkih parlamenata subotičkih srednjih škola. U okviru predavanja predstavljen je projekat „Srednjoškolci za srednjoškolce“, kao i konkurs za za lokalne koordinatore i PR tim, koji je otvoren do 14.decembra.
Predstavljena Unija srednjoškolaca Srbije

Predstavnicima subotičkih srednjih škola održano je predavanje o Uniji srednjoškolaca Srbije, Upravnom i nadzornom odboru. Posle izbora koji su početkom novembra održani u Beogradu, u Upravnom odboru Unije srednjoškolaca Srbije nalazi se i učenica Gimnazije, Teodora Pavković.

Najznačajniji projekat Unije srednjoškolaca Srbije je „Srednjoškolci za srednjoškolce“. Zahvaljujući ovom projektu, učenici Ekonomske srednje škole, koji su ove godine postali članovi Unije,poboljšali su nastavu i obezbedili muzički instrument.

Unija srednjoškolaca Srbije osnovana je 2003. godine sa ciljem okupljanja svih srednjoškolaca , tj.njihovih učeničkih parlamenata na teritoriji Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2129
Povezane teme

gimnazija subotica

gimnazija svetozar marković

subotička gimnazija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.