Komentara: 1
Pregleda: 2254

Predstavljena koalicija "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani"

11.03.2022. u 13:11h
Predstavljena koalicija "Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani"
Foto: DSHV Fejsbuk stranica

Na sinoć održanoj konvenciji koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ u Subotici, Tomislav Žigmanov, prvi na listi ove izborne koalicije, izjavio je da je došlo vreme da se Vojvođani vrate u republički parlament.

- Formirali smo koaliciju „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ da bi u Narodnoj skupštini Republike Srbije o nama odlučivao neko od nas. Pozivam građane svih nacionalnosti, nevladine organizacije kojima je stalo do vladavine prava, a naročito političke stranke, pre svega Ligu socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođansku partiju, ali i sve druge prograsivne vojvođanske i srbijanske političke organizacije, da nam se pridruže. Zajedno ćemo vratiti Vojvodinu u parlament. Zato glasajte za našu listu, za listu broj 12 – zaključio je Žigmanov.

Advokat Aleksandar Olenik, drugi na listi koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“, govoreći o odnosu beogradskih vlasti prema Vojvodini, istakao je da Vojvođani nisu smeli da dopuste da neko drugi odlučuje u njihovo ime i da navodno rešava njihove probleme.

- Zato je naš povratak u republičku skupštinu prioritet – naglasio je Olenik.

Kandidat za narodnog poslanika koalicije „Zajedno za Vojvodinu-Vojvođani“ iz Novog Sada Adrian Kranjčević pozvao je građane Subotice i severa Bačke da podrže listu „Vojvođani“ i istakao da je siguran da će se Vojvodina vratiti u parlament.

Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2254
Povezane teme

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.