Komentara: 6
Pregleda: 2931

Predstavljen "Priručnik za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju"

27.02.2014. u 00:31h
Izvor: RTV Yueco
Mađarski privrednici, zainteresovani za ivestiranje u Srbiji, od sada će na jednom mestu moći da steknu sve potrebne informacija o uslovima za investiranje u našoj zemlji.
Predstavljen "Priručnik za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju"

Mađarsko-srpska trgovinska i industrijska komora izradila je „Priručnik za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju” koji sadrži sve potrebne informacije vezane za uslove poslovanja u Srbiji i pronalaženje potencijalnih partnera.

Prema iskustvima ove komore, od 100 zainteresovanih preduzeća, njih 7-8 odsto i realizuje posao. Sada će svi oni, na jednom mestu, imati sve potrebne informacije vezane, kako za uslove poslovanja u Srbiji, tako i za povezivanje sa potencijalnim partnerima.

Podršku ovom vodiču pružio je i ambasador Mađarske u Srbiji Oskar Nikovic, a zainteresovanima su dostupni i uspešni primeri mađarskih investicija u Srbiji, među kojima je i Elzet Certa, čiji je rukovodilac istovremeno i potpredsednik ove mešovite komore.

Predstavljen "Priručnik za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju"

Publikacija će, osim navedenog, služiti za otklanjanje svih, kako je ocenjeno, “krivih informacija” o poslovanju u Srbiji. Podršku realizaciji ove publikacije pruža i poslovna mreža “Karpatska regija”. Prema oceni njhovih predstavnika, publikacija sadrži sve informacije zbog kojih se zainteresovani privrednici obraćaju njihovim kancelarijama u regionu.

Mađarsko-srpska trgovinska i industrijska komora postoji već pet godina i pomaže u povezivanju mađarskih i srpskih privrednika. Raspolažu sa oko 300.000 kontakata među mađarskim privrednicima koji su dostupni domaćim prevrednicima.

Izvor: RTV Yueco
Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju Prezentacija priručnika za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 2931
Povezane teme

preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.