Komentara: 1
Pregleda: 2486

Predstavljen plan zimskog održavanja

16.11.2012. u 11:47h
Izvor: RTV Yueco
Predstavljen plan zimskog održavanja

Preduzeće "Vojput" predstavilo je svoj plan u vezi zimskog održavanja Državnih puteva prvog i drugog reda. Plan koji je prema rečima nadležnih u ovom preduzeću koncizniji u odnosu na prošlu godinu, naišao je i na pozitivne kritike od strane Inspekcije za Državne puteve pri Pokrajinskom sekreterijatu za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova. U planu su istaknuti prioriteti čišćenja puteva, predstavljen je plan koji se tiče obezbeđivanja i skladištenja posipnog materijala, kao i svi drugi detalji koji su neophodni za nesmetano i pravovremeno obavljanje posla.

Kompanija "Vojput" održava magistralne, regionalne i lokalne puteve na teritoriji Severne i zapadne Bačke. Kada je reč o prioritetima puteva, njihovo čišćenje se deli na tri dela. Prvi je da se kolovoz čisti i posipa mešavinom soli i rizle, drugi je da se kolovoz čisti i posipa samo rizlom ili šljakom, dok treći prioritet podrazumeva da se sa kolovoza uklanja samo sneg i time se omogućuje prohodnost. Osim pomenutih prioriteta, u planu koji je izrađen od strane Kompanije "Vojput", navedeni su svi detalji koji su neophodni za obavljanje posla. Istaknuti su i stepeni pripravnosti koji se dele na nulti i prvi stepen, kao i vandredno stanje koje nastaje kada se jave elementarne nepogode.

Inspekcija za Državne puteve pri Pokrajinskom sekreterijatu za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova pozitivno je ocenila plan zimske službe.

Sada kada planski sve urađeno i kada su ekipe Vojputa spremne, ostalo je još samo da padne sneg, i da se počne sa implementacijom ovog plana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2486
Povezane teme

vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.