Komentara: 20
Pregleda: 4571

Predstavljen Nacrt Master Plana - "Palić 2015"

13.07.2015. u 17:07h
Izvor: RTV City
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana javna prezentacija Nacrta Master plana razvoja turizma regiona jezera Palić 2015. Nacrt je stavljen i na javni uvid i može se preuzeti sa sajta Grada ili dobiti u štampanoj formi u Sekretarijatu za privredu LER i turizam Gradske uprave. Zainteresovana javnost, organi i organizacije svoje primedbe mogu dostaviti do 13. avgusta.
Predstavljen Nacrt Master Plana - "Palić 2015"

Novi nacrt Master plana razlikuje se od već postojećeg koji je izrađen 2007. godine. Do sada planirane aktivnosti na uređenju zapadne i istočne obale jezera izmenjene su, a akcenat je stavljen i na zaštitu životne sredine. Osnovna tri stuba Master plana, prema rečima savetnika gradonačelnika Miljana Vuksanovića zaduženog za ovaj dokument, predstavljaju Plan zaštite životne sredine, jezero Palić i geotermalni izvori.

Gradonačelnik Jene Maglai je naglasio da bez kvalitetnog planskog dokumenta nema razvoja Palića, i najavio da se već na jesen mogu očekivati konkretni koraci kada su u pitanju investicije u turizam.

Master planom predviđena je izgradnja Akva parka, razvoj kongresnog turizma i aktivnosti na unapređenju i promociji geotermalnih izvora koje banja Palić poseduje, i može da pruži svojim posetiocima.

Izvor: RTV City
PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015" PredstavljanjeNacrta Master Plana "Palić 2015"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 4571
Povezane teme

Master plan Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.