Komentara: 0
Pregleda: 4047
Foto

Predstavljen Kviz za podsticanje čitanja "Čitam i skitam"

01.02.2017. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
U Gradskoj biblioteci Subotica predstavljen je Kviz za podsticanje čitanja „Čitam i skitam”.
Predstavljen Kviz za podsticanje čitanja "Čitam i skitam"

Već tradicionalno devetu godinu zaredom subotička biblioteka organizuje onlajn kviz za učenike osnovnih škola u Subotici i okolini sa ciljem da populariše knjigu i čitanje. Knjiga u kombinaciji sasavremenom tehnologijom kod dece razvija ili učvršćuje čitalačke navike, obogaćuje jezičku kulturu, podstiče im maštu i razvija inteligenciju.

Kviz traje u februaru i martu a sprovodi se na sva tri službena jezika Grada Subotice: srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku. U tom periodu osnovci se mogu po povoljnijim uslovima učlaniti ili obnoviti članarinu na Dečjem odeljenju kao i svim gradskim i prigradskim ograncima.

Više detalja na sajtu Gradske biblioteke.

Predstavljen Kviz za podsticanje čitanja "Čitam i skitam"

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam" Predstavljanje Kviza za podsticanje čitanja "Čitam i skitam"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4047
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

gradska biblioteka subotica

dragan rokvić

kviz čitam i skitam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.