Komentara: 0
Pregleda: 1263
Foto

Predstava "Uspavane lepotice" premijerno odigrana u Dečjem pozorištu

05.04.2023. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
Na sceni Dečjeg pozorišta, u petak je premijerno izvedena predstava"Uspavane lepotice" rađena po tekstu Branislava Trifkovića.
Predstava "Uspavane lepotice" premijerno odigrana u Dečjem pozorištu
Foto: Slađana Danna

Uloge tumače članovi teatarske družine "Shadowplay" koju čine mladi glumci Ognjen Radić, Ivana Nikolić, Simona Savić, Aleksej Damjanov, Nikolija Milanko, Mihajlo Terzin, Sofija Savić, Fedor Filipović, Anđela Lukačević, Iskra Rajković, Daliborka Kostić i Lana Vraneš. Za vizuelne efekte je bio zadužen Andrej Reh. Izbor muzike, montažu i režiju potpisuje Branislav Trifković.

- Utisci se još uvek nisu slegli. Nešto više od sat vremena, mališani nižih razreda osnovne škole su divnom igrom očarali i zadivili sve prisutne u sali, a bilo ih je mnogo - kazao je Trifković - Predstava nema nikakve veze sa čuvenom bajkom "Uspavana lepotica" , već je u pitanju moderna priča koju sam se usudio da napišem pošto je trebalo da se osmisli nastavak priče "Sedam Snežana i patuljak" koju je dosta lepo napisao Todor Nikoletić. Dakle, to je jedna savremena bajka, o modernim princezama i prinčevima. Celokupnu priču sam smestio na jedan mali subotički salaš, a naš glavni junak, patuljak Mrvica ima jedan etno restoran "Sreća" i tu se dešava sve.

Izvor: Subotica.com
Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice" Predstava "Uspavane lepotice"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1263
Povezane teme

dečje pozorište

premijera predstave

branislav trifković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.