Komentara: 0
Pregleda: 2228

Predstava „Sve bolji dolaze“ ušla u selekciju festivala „Majske igre“

11.05.2017. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
Predstava subotičkog Dramskog studija „Raićevic“ pod nazivom „Sve bolji dolaze“, u režiji Luke Mihovilovića, ušla je u selekciju 60. međunarodnog festivala scenskog stvaralaštva dece i mladih „Majske igre“. Festival će se održati u Bečeju od 15. do 22. maja.
Predstava „Sve bolji dolaze“ ušla u selekciju festivala „Majske igre“

Od 40 prijavljenih predstava, dr Maja Pelević, selektorka festivala i dramaturškinja, izvršila je selekciju do 14 predstava koje će učestvovati na festivalu, među kojima je i predstava subotičkog Dramskog studija.

Predstava je nastala kao improvizacija polaznika Dramskog studija i njihove potrebe da iz svog ugla govore o problemima društva koji su svuda oko nas, kao što je perspektiva i budućnost mladih i da li ima nade za njih.

U predstavi igraju: Mila Poljaković, Elena Kopilović, Ena Stipić, Ivana Stuparević, Dragana Nikolić, Luka Šrčević, Marko Vujević i Milica Matković koja u predstavi zamenjuje Sofiju Ninković.

Predstava „Sve bolji dolaze“ na programu festivala igraće se 16. maja, u kategoriji „Mladi za mlade“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2228
Povezane teme

dramski studio

pozorišna predstava

majske igre

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.