Komentara: 0
Pregleda: 1057

Predstava "Scenska mnogolikost" večeras na sceni Dečjeg pozorišta

19.10.2020. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Na pozornici Dečjeg pozorišta večeras od 20 časova odigraće se predstava studenata treće godine Glume banjalučke Akademije umetnosti. Ulaz je besplatan.
Predstava "Scenska mnogolikost" večeras na sceni Dečjeg pozorišta

Kolaž-predstavu "Scenska mnogolikost" čine dva, žanrovski različita dela: komično-dramski sa dvadesetak "Stilskih vežbi" Rejmon Kenoa, i deo sa elementima mjuzikla sastavljen od petnaest imitacija poznatih pevačkih numera i izvođača na nekoliko jezika.

"Scenska mnogolikost" je ispitna predstava studenata treće godine glume u klasi prof. Jelene Trepetove Kostić, koja potpisuje i režiju ovog programa. Za čistotu vokala zaslužna je prof. Lidija Pajić, a scenskog pokreta – takođe profesor glumačkog odseka Akademije umetnosti Univerziteta u Banjaluci – Renata Agostini.

Predstava "Scenska mnogolikost" večeras na sceni Dečjeg pozorištaU predstavi igraju: Dragana Arsenić, Đorđe Ivić, Rade Kostić, Dana Poletan, Andrija Mitić, Teodora Stojković, Sofija Ristić, Danilo Milenković, Nikola Milaković i Marko Vujević, koji je ujedno i volonter gradske organizacije Crvenog krsta Subotica.

Predstava je humanitarnog karaktera, pod sloganom "Spajajmo umetnost i humanost!", a prisutni posetioci će moći da novčano doniraju u kutiju Crvenog krsta Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1057
Povezane teme

predstava u pozorištu

dečje pozorište

pozorišna predstava

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.