Komentara: 1
Pregleda: 2739

Predstava "Grk Zorba" oduševila gledaoce na Letnjoj pozornici

16.07.2014. u 16:59h
Izvor: RTV City
Na prepunoj Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je premijerno izvedena baletska predstava „Grk Zorba“. Članovi folklornog ansambla Marina Jaramazovića i polaznici baletske škole „Raičević“ pripredili su pravi mali spektakl, koji je pogledalo preko 800 Subotičana, što dokazuje da naši sugrađani itekako vole da pogledaju dobru baletsku predstavu.
Predstava "Grk Zorba" oduševila gledaoce na Letnjoj pozornici

Ekipa koju su činili mladi i talentovani subotički igrači i balerine, priredili su nezaboravno veče, potvrdile su ovacije koje su nastale nakon završetka predstave, a pogotovo pri prvim taktovima grčkog narodnog plesa Sirtakija, koji je bio sastavni deo ovog baletskog komada.

Iako nije odigran u originalnoj verziji, već na „subotički način“, zbog velikog interesovanja publike, u planu je da se baletska predstava „Grk Zorba“ još jednom odigra u avgustu, za koju će datum biti naknadno određen, a postoje i namere da se uvrsti kao redovna predstava na repertoar Dečjeg pozorišta.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2739
Povezane teme

letnja pozornica

baletska škola raičević

baletska predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.