Komentara: 1
Pregleda: 2709

Predrag Borilović: Zadovoljan sam polusezonom

26.12.2014. u 11:32h
Izvor: RTV Yueco
Košarkaši Spartaka prvi deo sezone završili su na deobi petog mesta sa OKK Beogradom. U jesenjem delu sezone subotički košarkaši zabeležili su učinak od pet pobeda i šest poraza. Cilj za drugi deo sezone je da se ostane u vrhu tabele i ako se ukaže prilika da se napadne i mesto koje vodi u Super ligu.
Predrag Borilović: Zadovoljan sam polusezonom

Po rečima prvog trenera Predraga Borilovića biće teško, jer se dosta ekipa pojačalo ali će on pokušati što bolje da spremi ekipu kako bi ostvarili zacrtani cilj.Prvenstvo počenje 10 januara a košarkaši Spartaka u prva dva kola gostuju - prvo u Jagodini, pa zatim u Smederevu.

- "Novu godinu i nastavak takmičarske sezone započinjemo sa dva gostovanja, probaćemo da damo sve od sebe, da pokušamo da iznenadimo, a onda nam dolaze zaista atraktivne ekipe kao što su FMP, Vršac i Konstantin, to su sve ekipe koje se bore za vrh. Očekuje nas još mnogo velikih i važnih utakmica, sve ovo za nas je sticanje velikog iskustva, velika škola koju ćemo se truditi da što jeftinije platimo, odnosno da naučimo nešto iz svih grešaka. Momci su spremni i voljni da rade, daćemo sve od sebe i nastavićemo u tom ritmu" - izjavio je Borilović

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2709
Povezane teme

košarkaški klub spartak

predrag borilović

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.