Komentara: 12
Pregleda: 5541

Predloženi direktori Stadiona i Zoološkog vrta

20.05.2014. u 17:19h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće predložilo je Skupštini grada da Robert Tot bude i u narednih šest meseci vršilac direktor Javnog komunalnog preduzeća “Stadion”, dok je za vršioca dužnosti direktora Zoološkog vrta predložen Petar Savić. Kako je odlučeno na poslednjoj sednici veća, Savić je na ovu funkciju predložen nakon što je dosadašnji direktor ove ustanove Bogdan Laban imenovan na mesto direktora Elektrovojvodine u Novom Sadu.
Predloženi direktori Stadiona i Zoološkog vrta

Skupštini grada takođe je upućen predlog Odluke o konsolidovanom završnom računu Grada Subotice za 2013. godinu, kao i program preduzeća „Park Palić“ Palić za 2014. godinu.

Osim ovih odluka, koje su upućene Skupštini grada na donošenje, Gradsko veće usvojilo je i program mera za unapređenje uslova života na teritoriji grada za ovu godinu, kojim se raspodeljuju sredstava ostvarena od naknade za korišćenje mineralnih sirovina i geotermalnih resursa čija se eksploatacija vrši na teritoriji grada. Ove godine se, po ovom osnovu, planira prihod od skoro 8,65 miliona dinara, što uz preneta sredstva iz prethodne godine u iznosu od 742.000 dinara, čini ukupno skoro 9,4 miliona dinara.

Ovim sredstvima finansiraće se sanacija zemljanih puteva na teritorijama Mesnih zajednica u kojima se vrši eksploatacija peska, odnosno nastavak sanacije i adaptacije objekta osnovne škole „Sečenji Ištvan“ u Kelebiji.

Veće je takođe dalo saglasnost na kratkoročno zaduživanje Javnog komunalnog preduzeća “Pogrebno”, koje ovo preduzeće planira da uzme za potrebe likvidnosti, i to u iznosu od 1,5 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5541
Povezane teme

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.