Komentara: 7
Pregleda: 5390

Predložen bankrot firme "Konfido tim"

27.06.2014. u 04:19h
Izvor: Radio Subotica
Zbog štrajka advokata, Privredni sud u Subotici odložio je juče ročište u postupku stečaja nad firmom "Konfido tim" za 17. jul.
Predložen bankrot firme "Konfido tim"

Po rečima stečajne sutkinje Ane Marki Bin, ročište je odloženo zbog toga što pravni zastupnik poverioca Poljoprivredne stručne službe iz Novog Sada danas nije došao.

Ipak, u prisustvu dvadesetak poverilaca stečajni upravnik Radoslav Soldo podneo je ekonomsko–finansijski izveštaj stanja dužnika. On je rekao da su prve poteškoće u poslovanju ove firme, koja je osnovana 2007–me, nastupili 2012–te da bi kulminirali prošle i ove godine.

S obzirom na to da likvidaciona vrednost "Konfido tima" iznosi 61 milion dinara, što je tek 13 posto u odnosu na potraživanja poverilaca, Soldo je prisutnima predložio bankrot ove firme. Kako je naveo, ne postoje nikakvi uslovi za reorganizaciju, zbog prezaduženosti firme i zbog poljuljanog poverenja poverilaca

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5390
Povezane teme

konfido tim

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.