Komentara: 1
Pregleda: 2501

Predavanje za preduzetnike "Kako izgraditi pobednički stav?"

01.11.2018. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica će u narednom periodu organizovati niz predavanja za sva zainteresovana lica.
Predavanje za preduzetnike "Kako izgraditi pobednički stav?"

Predavanje na temu "Kako izgraditi pobednički stav?" održaće se u sredu, 7. novembra, u konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora, s početkom u 10 časova. Prisutni će biti u prilici da od stručnih lica saznaju koliko je bitan stav u biznisu, te dobiti korisne savete kako da izgrade pobednički mentalitet.

- Među predavačima će biti Vedran Zavišić i Bojan Božović, iskusni preduzetnici koji danas imaju firme sa preko 200 zaposlenih, a koji će sa prisutnima podeliti svoje praktično znanje, kroz šta su sve prošli i sa kakvim izazovima su se susretali kada su otvarali firme, pa do danas kada su uspešni poslovni ljudi. Nakon njihovog izlaganja, prisutni će moći da postave pitanja, zatraže dodatna objašnjenja ili podele neko lično iskustvo - najavljuju iz Poslovnog inkubatora Subotica.

Ovo će biti prvo, od ukupno osam predavanja, koja će Poslovni inkubator organizovati u narednom periodu u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

S obzirom na to da će se predavanje održati u konferencijskoj sali, broj mesta je ograničen, te iz Poslovnog inkubatora mole sve zainteresovane da se prijave na telefon 024/544-044 i rezervišu svoje mesto na vreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2501
Povezane teme

poslovni inkubator subotica

preduzetništvo

predavanje

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.