Komentara: 7
Pregleda: 5068
Foto

Predavanje na temu unapređenja prodaje održano u Poslovnom inkubatoru

27.09.2017. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
U Poslovnom inkubatoru održano je predavanje na temu pravila i unapređenja prodaje, čime je započela realizacija projekta odobrenog od strane Razvojne agencije Srbije, koji za cilj ima unapređenje ekonomskog razvoja.
Predavanje na temu unapređenja prodaje održano u Poslovnom inkubatoru

Predavanje posvećeno prodaji, prvo je  u nizu radionica koje će na temu marketinga i menadžmenta biti  održane u narednih šest meseci, kako bi se pružila podrška stanarima,  ali i svim zaninteresovanim početnicima u biznisu.

- Cilj projekta je da mladim ljudima koji kreću sa biznisom pokažemo sa kojim problemima se susreću i kako da te probleme reše. Zato smo doveli dva mlada preduzetnika, koji imaju preko 180 zaposlenih, da im pokažu kako su te probleme rešavali. Radionice su otvorene za sve građane, koji žele nešto da nauče i vide kako Poslovni inkubator radi - kaže Srđan Ivanović, direktor Poslovnog inkubatora.

Predavanje na temu unapređenja prodaje održano u Poslovnom inkubatoru

Predavanje za oko tridesetak polaznika održala su dva mlada i uspešna preduzetnika,  Vedran Zavišić, osnivač i direktor Icom Communications-a i Bojan Božović, direktor Smart Com Solutions-a. Oni su mladima poručili da su za pokretanje biznisa najvažniji- dobra ideja i istrajnost.

- Gledaćemo da podelimo naše iskustvo iz prodaje, želimo da pomognemo mladim preduzetnicima da shvate prodaju i da je unaprede kroz lične primere, iskustva i case study koje smo prikupili tokom godina u struci. Mladi su zainteresovani, ali je taj strah koji drži i okruženje koje ih ne ohrabruje na taj korak. Strah je najveća kočnica, a istrajnost je ono što ultimativno garantuje uspeh. Postoji ta ideja da je na startu potrebno mnogo novca, ali je ustvari bitna vera i ideja i ako postoji to, entuzijazam i vera u ideju, novac se nađe, postoje ljudi koji su spremni da pomognu i ulože u neku ideju, koja obećava, ali prodati ideju može samo osoba koja istinski veruje u nju - kaže Vedran Zavišić, osnivač i direktor Icom Communications.

Predavanje na temu unapređenja prodaje održano u Poslovnom inkubatoru

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5068

Povezana vest

Povezane teme

biznis inkubator

poslovni inkubator subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.