Komentara: 3
Pregleda: 1281

Predavanje i pričaonica zatvaraju izložbu o ulici Braće Radić

24.01.2018. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Predavanje i pričaonica zatvaraju izložbu o ulici Braće Radić

Predavanje pod nazivom "Spomenici kulture između države i građana: smisao građanske participacije" održaće se u petak, 26. januara, u Savremenoj galeriji Subotica, s početkom u 17 časova. Predavač će biti Aleksa Ciganović, arhitekta i predsednik Društva konzervatora Srbije, a ovim predavanjem zatvoriće se izložba "Ulica Braće Radić: Proces nastanka nepokretnog kulturnog dobra".

Nakon predavanja, biće organizovana pričaonica na kojoj će posetioci biti u prilici da pitaju, predlažu i praktično saznaju šta u stvari znači građanska participacija.

- Posebno pozivamo sve stanovnike ulice Braće Radić i sve sugrađane kojima je ta ulica draga da dođu i sa nama podele svoje misli o njoj - pozvali su iz Savremene galerije Subotica.

Izložba "Ulica Braće Radić u Subotici: Proces nastanka nepokretnog kulturnog dobra", autorki Gordane Prčić Vujnović i Nede Džamić otvorena je početkom decembra prošle godine. Ovom izložbom i publikacijom, autorke su želele da zaokruže proces nastanka prostorno kulturno-istorijske celine, jedne od najlepših ulica u našem gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1281

Povezane vesti

Povezane teme

predavanje

savremena galerija subotica

ulica braće radić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.