Komentara: 10
Pregleda: 7074

Praznično radno vreme za Badnji dan i Božić po Gregorijanskom kalendaru

24.12.2019. u 10:15h > 25.12.2019. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg verskog praznika Božića po gregorijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Praznično radno vreme za Badnji dan i Božić po Gregorijanskom kalendaru

Za vreme predstojećih praznika, Ogranak 1 Apoteke Subotica u prizemlju Gradske kuće dežuraće non-stop. U utorak, 24. decembra sve apoteke će raditi do 17 časova.

Na dan Božića, 25. decembra, dežuraće ambulante Doma zdravlja u Bajmoku, Čantaviru, Tavankutu, Malom Bajmoku i na Paliću, te ambulante Ogranak 2, 4 i 6, a rad terenske službe biće organizovan kroz dežurstvo.

Zdravstvene stanice Bajmok i Čantavir radiće od 7 do 20 časova, a od 20 do 7 časova sutran u njima će raditi  Služba za hitnu medicinsku pomoć.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece (Dispanzer) u vremensom periodu od 7 do 20 časova  radiće Odeljenje ginekologije, Odeljenje pedijatrije kao i Razvojno savetovalište. Dečije ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi. Ostaje pedijatrijsko dežurstvo u vremenu od 20 h do 24 h u Dečijem dispanzeru.

Stomatološka služba radiće od 7 do 19 časova u zgradi Stomatološke poliklinike, kao i u Ulici Đure Đakovića. Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (objekat ATD) radiće 7 do 14.30 časova.

Zbog predstojećih praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" neće odvoziti komunalni otpad 25. decembra sa terena po rasporedu za taj dan. Deponija će biti otvorena za građane.

Gradska biblioteka Subotica će 24. decembra raditi skraćeno, a čitaoci je mogu posetiti od 7:30 do 12 časova. Na Božić, 25. decembra, biblioteka neće raditi.

Upravne kancelarije JKP "Stadion" radiće 24. decembra od 7 do 12 časova, dok je 25. decembra neradni dan. Oba dana praznika, 24. i 25. decembra, neće raditi bazen u Dudovoj šumi, sportski tereni u Prvomajskoj, Stonoteniserska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion. Gradsko klizalište će 24. decembra biti otvoreno od 10 do 12 časova, dok će 25. decembra raditi redovno. SRC "Prozivka" će 24. i 25. decembra biti otvoren od 6 do 14 časova, a u Hali sportova biće obezbeđeno dežurstvo.

Za vreme predstojećih verskih praznika, Sinagoga će biti zatvorena za posetioce.

Sreda, 25. decembar, biće neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Grada Subotice.

Pošte kod Železničke stanice, u bolnici, Rod a megamarketu, u Mišićevu, Ljutovu, Novom i Starom Žedniku i pošte na graničnim prelazima u sredu će raditi uobičajeno. Pošte u Bajmoku, Čantaviru i Univereksportu na Bajskom putu će biti otvorene do 12 časova, a pošte na Karađorđevom putu, Segedinskom putu, Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorci, Železničkom naselju, Prozivci, Radijalcu i Paliću do 13 časova. Pošta u Prvomajskoj ulici će raditi do 17 časova, dok pošte u Gradskoj kući, Kelebiji, Bikovu, Đurđinu, Tavankutu, Hajdukovu, Šupljaku i Bačkim Vinogradima neće raditi.

Zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama od 24. decembra do 14. januara biće privremeno ukinuti polasci koji saobraćaju tokom školske godine, a označeni su oznakom „Đ“ u redu vožnje.

U sredu autobusi će saobraćati po redu vožnje za subotu, a linija 9 (Srpski šor - ATB Sever) će saobraćati po redu vožnje za radni dan. Otkazuje se polazak u 6:30 koji saobraća na relaciji Subotica-Segedin odnosno na relaciji Segedin-Subotica sa polaskom iz Segedina u 12:30.

Parking se neće naplaćivati u sredu na celoj teritoriji grada, kako u zonama tako i na zatvorenom parking sistemu kod Otvorenog univerziteta. Takođe ne radi ni "pauk", odnosno Depo servis.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 7074
Povezane teme

neradni dani za praznike

dežurstva za vreme praznika

božić

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.