Komentara: 0
Pregleda: 5171

Pravni fakultet promovisao uslove studiranja

18.05.2018. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe promovisali su danas u centru grada ovu visokoškolsku jedinicu, te delili svoja dosadašnja iskustva sa budućim kolegama.
Pravni fakultet promovisao uslove studiranja

Prema rečima Nevene Ninčić, studentkinje četvrte godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, cilj današnje promocije bio je da budući studenti na jednom mestu dobiju sve neophodne informacije o uslovima studiranja, popustima i pogodnostima koje ova visokoškolska jedinica pruža.

- S obzirom na to da se bliži prvi uspisni rok, želeli smo da predstavimo fakultet budućim brucošima, kako bi im objasnili šta ih sve čeka u daljem školovanju, kao i o mogućnostima ostvarivanja popusta na školarinu. Prijavom pre prvog upisnog roka, studenti ostvaruju 10 odsto popusta na školarinu, a u zavisnosti od zalaganja i uspeha, imaju mogućnost i da dobiju punu stipendiju u iznosu od 6.000 evra, polu stipendiju od 3.000 evra, a takođe postoji opcija da dobiju stipendiju koja pokriva trećinu školarine - rekla je Ninčić.

Pravni fakultet promovisao uslove studiranja

Mona Simić, studentkinja treće godine, kaže da je zadovoljna uslovima studiranja, te da bi budućim brucošima preporučila da upišu ovaj fakultet, pre svega, zbog brojnih vannastavnih aktivnosti i prakse.

- Do sada sam učestvovala na takmičenju u besedništvu, koje se održalo u Novom Sadu, kao i na takmičenju koje je organizovala Poverenica za zaštitu ravnopravnosti, na temu zaštite od diskriminacije osoba sa invaliditetom. To su bila zaista lepa iskustva, a uz to fakultet omogućava najboljim studentima da odu na praksu u sud ili tužilaštvo, što je veoma korisno. Profesori imaju mnogo znanja koja nam rado prenose, imamo kvalitetna predavanja i veoma sam zadovoljna - poručila je Simić.

Pravni fakultet promovisao uslove studiranja

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5171
Povezane teme

pravni fakultet

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.