Komentara: 0
Pregleda: 2101

Pravila za nove doktorante

15.02.2009. u 10:58h
Izvor: Subotičke novine
<p>Ekonomski fakultet u Subotici je 12. februara upriličio svečani prijem prve generacije doktorskih studija koja broji 27 studenata. Oni su sa prvom generacijom zavr&scaron;ili osnovne studije po Bolonjskoj deklaraciji. Doktorske studije će trajati 3 godine.</p>
Pravila za nove doktorante

Fakultet je nedavno usvojio pravilnik o doktorskim studijama, koji će, kako je rekao dekant dr Božidar Leković, regulisati kako će se odvijati studije i kako će fakultet razvijati doktorske studije. Svaki student će imati svog savetnika koji će ga voditi tokom studija i kroz istraživanja, koja postaju važna novina programa doktorskih studija. Dd Đerđi Petkovič, prodekan za postdiplomske studije je rekla da će na ovom fakultetu postojati 3 studijska programa, iz oblasti ekonomije, iz oblasti menadžmenta i biznisa i iz oblasti poslovne informatike.

Nakon upoznavanja studenata doktorskih studija sa planom i programima, za njih i za goste priređen je koktel.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2101
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.