Komentara: 0
Pregleda: 1222

PR takmičenje studenata Vojvodine

01.03.2012. u 14:48h
Izvor: RTV Yueco
PR takmičenje studenata Vojvodine

Prijave za treće PR takmičenje studenata Vojvodine „ PRimer 2012.“ u organizaciji lokalne kancelarije nacionalnog strukovnog udruženja u oblasti odnosa s javnošću DSOJ – Centar za odnose s javnošću Novog Sada traju do osmog marta. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija, bez obzira na oblast studija i fakultet, mlađi od 27 godina starosti. Kotizacija se ne naplaćuje, a zainteresovani studenti treba da prijave svoje timove od tri do pet članova, uz napomenu da timovi mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta.

Za prijavljene takmičere biće organizavana i besplatna edukacija koja treba da im pomogne da savladaju praktične veštine i znanja iz odnosa s javnošću i što uspešnije reše studiju slučaja, kao takmičarski zadatak. Prijave se podnose na veb stranici Društva za odnose sa javnošću: pr.org.rs. Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa sa javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati deset najuspešnijih radova koji će se plasirati u polufinale. Plasman u finale obezbediće 5 timova koji će se boriti za nagrade krajem aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1222
Povezane teme

PR takmičenje studenata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.