Komentara: 3
Pregleda: 4154

Poziv za ugostitelje i organizatore manifestacija na teritoriji Grada Subotice

13.05.2016. u 16:11h
Izvor: Subotica.com
Pred letnju turističku sezonu i nekoliko promotivnih manifestacija u maju gradska turistička organizacija pozvala je ugostitelje, organizatore manifestacija i tome slično da blagovremeno dostave svoj promo materijal.
Poziv za ugostitelje i organizatore manifestacija na teritoriji Grada Subotice

Turistička organizacija Grada Subotice pozvala je sve zainteresovane ugostitelje, organizatore manifestacija i slično da dostave svoje brošure, prospekte ili liflete. Propagandni materijal će biti izložen u Turističkim informativnim centrima (TIC) u Subotici i na Paliću.

Kako se navodi u saopštenju propagandni materijal koji bude dostavljen biće distribuirani i deljen na nekoliko manifestacija u toku maja, kao što su Dani Vojvodine u Beogradu (20. maj), zatim Hidi vašar - proslava Dana grada Segedina (20-21. maj) i Beogradski manifest (27-29. maj).

Ukoliko neko želi da se priključi nekoj od navedenih manifestacija može se obratiti Turističkoj organizaciji radi dogovora. Više informacija možete dobiti putem telefona 670-350 ili na mail office@visitsubotica.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4154
Povezane teme

Turistički informativni centar Subotica

Turizam Subotica

turisti na paliću

turizam palić

turistička organizacija subotica

turistička ponuda palića

turistička ponuda subotice

turističko informativni centar palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.