• Pregleda: 3798

Poziv za ugostitelje i organizatore manifestacija na teritoriji Grada Subotice

Pred letnju turističku sezonu i nekoliko promotivnih manifestacija u maju gradska turistička organizacija pozvala je ugostitelje, organizatore manifestacija i tome slično da blagovremeno dostave svoj promo materijal.
Poziv za ugostitelje i organizatore manifestacija na teritoriji Grada Subotice

Turistička organizacija Grada Subotice pozvala je sve zainteresovane ugostitelje, organizatore manifestacija i slično da dostave svoje brošure, prospekte ili liflete. Propagandni materijal će biti izložen u Turističkim informativnim centrima (TIC) u Subotici i na Paliću.

Kako se navodi u saopštenju propagandni materijal koji bude dostavljen biće distribuirani i deljen na nekoliko manifestacija u toku maja, kao što su Dani Vojvodine u Beogradu (20. maj), zatim Hidi vašar - proslava Dana grada Segedina (20-21. maj) i Beogradski manifest (27-29. maj).

Ukoliko neko želi da se priključi nekoj od navedenih manifestacija može se obratiti Turističkoj organizaciji radi dogovora. Više informacija možete dobiti putem telefona 670-350 ili na mail .

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
buzdovan Odgovori
Ako hocete da radite pripremite na uvid dnk analizu,otiske prstiju,biografiju od oca pa do cukundede sve redom...
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
E, baš me interesuje, a verujem i mnoge druge, da li u JP "Park Palić" nameravaju da barem ovogodišnje otvaranje letnje sezone osvane sa uređenim i funkcionalnim sadržajima u turističkom delu, ili će prezentacija potencijala "bisera ravnice" i ovom prilikom biti zasnovana na godinama unazad viđenoj šarenoj laži. Naravno, osim ako uspešnost ne sagledavaju isključivo kroz prizmu pukog noćivanja, što je tek jedan, a ne isključivi segment ponude bilo koje turističke destinacije pa i ove, u poslednje vreme neosnovano pominjane kao - banja Palić?! Iako nikad ne treba reći nikad, sa ovakvim već poslovičnim nemarom mrka kapa da će ista jednoga dana dostići nekadašnji glamur u rangu poznatije joj "posestrime" zvane Karlove Vari.
forest gamp Odgovori
Jel ovo ima neke veze sa placanjem poreza??? Palic su same VILE. prodji samo pored puta pa da vidi koliko je tabli.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.