• Pregleda: 1447

Poziv za učešće na muzičkom Festivalu "Omladina 2017"

Kancelarija za mlade Grada Subotice raspisala je konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na Festivalu "Omladina 2017", koji se održava 20. maja u Bunjevačkom kolu. Rok za prijave je 5. maj.
Poziv za učešće na muzičkom Festivalu "Omladina 2017"

Kako se navodi u saopštenju organizatora, pravo učešća imaju neafirmisani autori, ne mlađi od 18 i ne stariji od 30 godina, koji se bave autorskom muzikom sa područja Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Pod neafirmisanim autorima / bendovima podrazumevaju se muzički sastavi, odnosno pojedinci, koji nemaju izdanje albuma izdato od strane izdavačke kuće, bilo da se radi o izdanju distribuisanom putem nosača zvuka ili elektronskim putem (Internet).

Organizatori ističu da žanrovskog ograničenja nema, a kriterijumi ocenjivanja biće autorski pečat, kvalitet izvedbe i stilska autentičnost.

Autori koji se prijavljuju na Konkurs moraju priložiti dva demo snimka (autorske muzičke numere) u MP3 formatu (po mogućnosti jedan snimak da bude uživo sa probe, koncerta...), tekstove odabranih numera u elektronskom formatu, sve podatke o autorima (što obavezno uključuje kontakt telefon, adresu i e-mail adresu), fotografiju i kraću biografiju, kao i potpisanu izjavu o Autorskom delu.

Navedeni materijal potrebno je poslati na mejl , najkasnije do 5. maja, do kada traje konkurs. Konačan spisak učesnika biće objavljen do 12. maja na zvaničnom sajtu Festivala, odnosno na FB stranici.

Pobednici festivala će biti nagrađeni snimanjem u subotičkom "Studiju 11".

Prilozi:

- Propratno pismo za konkurs
- Prijava na festival
- Izjava o autorskom delu

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Zorana Odgovori
Ocel u muzickoj komisiji sedeti Vjeko i Josipa zvani avio-preletaci?
kaja
Hahahahahah vrh ;-)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.