Komentara: 2
Pregleda: 2271

Poziv za učešće na muzičkom Festivalu "Omladina 2017"

10.04.2017. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za mlade Grada Subotice raspisala je konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na Festivalu "Omladina 2017", koji se održava 20. maja u Bunjevačkom kolu. Rok za prijave je 5. maj.
Poziv za učešće na muzičkom Festivalu "Omladina 2017"

Kako se navodi u saopštenju organizatora, pravo učešća imaju neafirmisani autori, ne mlađi od 18 i ne stariji od 30 godina, koji se bave autorskom muzikom sa područja Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Pod neafirmisanim autorima / bendovima podrazumevaju se muzički sastavi, odnosno pojedinci, koji nemaju izdanje albuma izdato od strane izdavačke kuće, bilo da se radi o izdanju distribuisanom putem nosača zvuka ili elektronskim putem (Internet).

Organizatori ističu da žanrovskog ograničenja nema, a kriterijumi ocenjivanja biće autorski pečat, kvalitet izvedbe i stilska autentičnost.

Autori koji se prijavljuju na Konkurs moraju priložiti dva demo snimka (autorske muzičke numere) u MP3 formatu (po mogućnosti jedan snimak da bude uživo sa probe, koncerta...), tekstove odabranih numera u elektronskom formatu, sve podatke o autorima (što obavezno uključuje kontakt telefon, adresu i e-mail adresu), fotografiju i kraću biografiju, kao i potpisanu izjavu o Autorskom delu.

Navedeni materijal potrebno je poslati na mejl konkurs.festival@kzm.subotica.rs, najkasnije do 5. maja, do kada traje konkurs. Konačan spisak učesnika biće objavljen do 12. maja na zvaničnom sajtu Festivala, odnosno na FB stranici.

Pobednici festivala će biti nagrađeni snimanjem u subotičkom "Studiju 11".

Prilozi:

- Propratno pismo za konkurs
- Prijava na festival
- Izjava o autorskom delu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2271

Povezana vest

Povezane teme

festival omladina

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

muzički festival

muzički konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.