• Pregleda: 1432

Povređeno šest osoba u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

Povređeno šest osoba u saobraćajnim nezgodama tokom protekle sedmice

U periodu od 24. do 30. juna, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U četiri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena, pet osoba je lakše povređeno, dok je u tri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 46 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 471 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 24 vozača, od kojih je za sedam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasno-spasilačke službe imali su 12 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Magnum Odgovori
putevi puni rupa,nagla cimanja volanom,pijanih previše na putevima,a kažnjavaju se svetla i pojas...
u selima je sezona žetve,policije nigde,izleće se traktorima bez stajanja sa letnjih puteva,vuku se po 3 do 4 prikolice iako je zakonom dozvoljeno 2 na traktorima ne radi svetlosna signalizacija,na prikolicama ni ne postoji,nema retrovizora tako da iza traktora kolona automobila bude i po 500 metara,traktor se vozi sredinom puta,tako da je obilaženje nemoguće,a da ne kažem da u svakom,ali bukvalno svakom traktoristi ima najmanje pola gajbe piva.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.