Komentara: 32
Pregleda: 21034
Foto

Povređeni trinaestogodišnjak na kojeg je pao semafor životno ugrožen

24.06.2021. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
U saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče na raskrsnici kod Nove opštine povređene su tri osobe, među njima jedno dete koje je trenutno životno ugroženo.
Povređeni trinaestogodišnjak na kojeg je pao semafor životno ugrožen

Juče oko 16:40 na frekventnoj raskrsnici kod Nove opštine vozač putničkog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u semafor u krajnoj desnoj traci, krećući se Senćanskim putem. Tom prilikom povređene su tri osobe, dve u vozilu, i jedan trinaestogošnjak na kojeg je pala konstrukcija semafora koji se urušio od siline udarca vozila.

Svi povređeni su zbrinuti na licu mesta, prevezeni u subotičku bolnicu gde su kod putnika u automobilu konstatovane lakše telesne povrede, dok je dečak sa teškim telesnim povredama ubrzo prebačen u Novi Sad.

Kako saznajemo dečak je primljen u Dečju bolnicu u Novom Sadu sa povredama glave, ruke i grudnog koša - operisan je, nalazi se u teškom zdravstvenom stanju na intenzivnoj nezi dečje hirurgije.

Kako nezvanično saznajemo vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je 85-godišnjak, i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje. Protiv vozača će biti podneta prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

VIše o saobraćajnoj nezgodi pročitajte u povezanoj vesti.

Zbog oštećenja semafora saobraćaj na raskrsnici regulisala je policija do oko 13 časova, kada je isti vraćen u funkciju.

Izvor: Subotica.com
Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine Saobraćajna nezgoda na raskrsnici kod Nove opštine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 21034

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.