Komentara: 1
Pregleda: 7514

Povoljnija cena traka za merenje šećera

17.05.2016. u 12:41h
Izvor: TV Subotica
Povoljnija cena traka za merenje šećera

Udruženje dijabetičara sklopilo je ugovor o saradnji sa Goodwill apotekom, koji osobama obolelim od dijabetesa, omogućava nabavku suplemenata, test traka za merenje nivoa šećera u krvi i aparata, po cenama nižim do 30%. Građani mogu iskoristiti akcijske pogodnosti na šest lokacija u gradu i jednoj na Paliću.

- „Sa Udruženjem dijabetičara sklopili smo ugovor o saradnji, kako bi osobe obolele od dijabetesa mogle da nabave sve potrebne suplemente, (vitamini i minerali, alfa-lipoinska kiselina, test trake, itd.) po sniženim akcijskim cenama. Takođe oni dijabetičari, koji nemaju pravo uzimanja traka o trošku Fonda, mogu kupiti test trake po akcijskoj ceni. U ponudi je više proizvođača. Kupovinom 25 ili 50 test traka, dobija se gratis aparat za merenje šećera u krvi.“ - rekao je Luka Matković, ispred Goodwill apoteke

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7514
Povezane teme

dijabetes

dijabetičari

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.