Komentara: 91
Pregleda: 10078
Foto

Potpisi podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

06.03.2022. u 14:08h
Izvor: Subotica.com
Potpisi podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Veliki broj naših sugrađana, predvođeni gradonačelnikom Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, predsednikom Skupštine grada,  dao je danas svoj potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

- Odziv građana je veliki a to je zato što je Srpska napredna stranka kandidvala jednog od najodogovornijih, najmudrijih i najboljih lidera i državnika koje je Srbija ikada imala i ima. Kada kažete  Aleksandar Vučić onda mislite na rezultate i uspehe svih ovih godina koje Srbija  postiže u svim oblastima. Zajednički rad  nas je krasio svih ovih godina, dela a ne prazne priče, i na kraju razgovori sa građanima, slušanje i rešavanje njihovih problema – poručio je gradonačelnik Bakić, jedan od poverenika Srpske napredne stranke. – Zato pozivam građane da glasaju za Aeksandra Vučića, garanta nacionalnih i državnih interesa, političke mirnoće i bezbednosti Srbije, njenog ekonomskog razvoja, budućnosti naše dece. Zato što je najbolji!

Potpisi podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Po rečima Balinta Pastora, Aleksandar Vučić je kandidat i Saveza vojvođanskih Mađara, kao i svih drugi stranaka koje su činile vladajuću većinu.

- Prethodnih godina smo mogli da vidimo da je ono što smo se dogovorili sa Aleksandrom Vučićem u potpunosti bilo ispoštovano i kada je bilo reči o mađarskoj zajednici i kada projektima u Subotici – ističe Pastor, podsećajući na kapitalne projekte koji su realizovani. - Podsećam da se SVM godinama zalagao za sredstva za obnovu zgrade Narodnog pozorišta, a za vreme bivše vlasti, Subotica ni dinara za to nije dobila. Isto je sa izgradnjom „Ipsilon“ kraka, akva parka na Paliću... iz tih razloga mi ćemo kao i pre pet godina podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, a SVM će prikupljati potpise podrške širom Vojvodine. Interes vojvođanskih Mađara je da Vučić ostane predsednik Srbije, Viktor Orban premijer Mađarske, a SVM ostvari dobar rezultat na parlamentarnim izborima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 91
Pregleda: 10078
Povezane teme

srpska napredna stranka

balint pastor

stevan bakić

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.