• Pregleda: 2670

Potpisan Ugovor za nastavak izvođenja radova na Sinagogi

Predstavnici grada Subotice, Privrednog društva za izgradnju, obnavljanje i rekonstrukciju građevinskih objekata „Koto“ d. o. o. Beograd (nosilac grupe ponuđača) i Radnje starih zanata „Atelje Marinković“ Kraljevo, Sirča (član grupe ponuđača), zaključili su, 6. novembra 2014. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova na rekonstrukciji i restauraciji jugoistočne fasade zgrade Sinagoge u Subotici, stoji u saopštenju Kabineta gradonačelnika
Potpisan Ugovor za nastavak izvođenja radova na Sinagogi

Radovi su ugovoreni na osnovu sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke. Vrednost ugovorenih radova je 13.707.931,80 dinara, sa PDV-om. Sredstva za rekonstrukciju i restauraciju jugoistočne fasade zgrade Sinagoge obezbeđena su iz budžeta grada Subotice. Rok za završetak radova je 31. maj 2015. godine.

Predstavnici grada Subotice i Privrednog društva za izgradnju, obnavljanje i rekonstrukciju građevinskih objekata „Koto“ d. o. o. Beograd potpisali su, 7. novembra 2014. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova na krovu zgrade Sinagoge u Subotici – centralna kupola.

Vrednost ugovorenih radova je 5.736.736,20 dinara, sa PDV-om. Sredstva za izvođenje radova na centralnoj kupoli zgrade Sinagoge obezbeđena su iz budžeta grada Subotice.

Rok za izvođenje radova je 90 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
mia Odgovori
dali ce da operu pare kao u prosli put malter vec otpada??
ffilozoff Odgovori
kolko su gradjani SUBOTICE godinama davali za sinagogu i pozoriste mogli smo od onda napraviti i kineski zid!!!
advokat Odgovori
Dokle više, koliko je dosada izvučeno para sve iz budžeta u privatne džepove.
Nenad Erić "Thomas" Odgovori
Pa, sve je počelo u jednoj Sinagogi kad aje Isus iz Nazareta pročitao najavu proroka Isaije o dolasku Mesije (Spasitelja=Hrista)...i vidi se iz Biblijskog Rodoslova poreklo tri religije od jednog naroda.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.