• Pregleda: 3598

Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

Potpisivanjem Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Grupe „Univerexport-Trgopromet“, u gerontološkom klubu „Kertvaroš“, zvanično je počeo projekat pod nazivom „Ko voli Gerontološki centar-taj daruje“. Zahvaljujući ovoj saradnji korisnici i zaposleni u Gerontološkom centru ostvarivaće pogodnosti prilikom kupovine u Trgoprometovim prodavnicama.
Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

Grupa Univerexport dugi niz godina kroz program „Bonus kartica“ nagrađuje vernost kupaca. U saradnji sa Gerontološkim centrom sada je osmišljen  poseban program nagrađivanja, te će korisnici i zaposleni u Gerontološkom centru, kao i članovi gerontoloških klubova ostvarivati posebne pogodnosti prilikom svake kupovine u  radnjama ovog trgovinskog lanca.

- Bonus kartica je program koji kompanija “Univerexport“ ima razvijen već dugi niz godina i predstavlja jednu vrstu „loyalty“ kartice, nagrađjuje vernost naših kupaca. Ono što je najpravljeno kao iskorak u ovoj saradnji je posebna pogodnost, dodatna za korisnike kartice. Svim korisnicima domskog smeštaja Gerontološkog centra i svim zaposlenima Gerontološkog centra biće ponuđene, putem određenih punktova koji su najlakši za komunikaciju sa navedenim licima,  pristupnice kojima će moći da postanu korisnici bonus kartice. Na osnovu kupovine  u samim objektima moći će da ostvaruju vaučere, koje će moći da potroše u tim istim radnjama. Pored toga, oni koji u kontinuitetu budu osvajali te vaučere, odnosno pazarili u „Trgopromet“ radnjama moći će da dobiju i duple vaučere, kako je propisano samim pravilima - objasnila je Olivera Ćirković, direktor marketinga u kompaniji „Univerexport“  i najavila da će u svakom bonitetnom periodu Trgopromet  za Gerontološki centar obezbediti po 10 vaučera u vrednosti od po hiljadu dinara, uz uslov da  pet vaučera iskoriste korisnici sa najnižim primanjima.

Potpisivanjem Sporazuma sa kompanijom „Univerexport“, prema rečima Nenada Ivaniševića, direktora Geronotološkog centra, dat je primer ostalim pružaocima usluga    sa idejom da podrže projekat „Ko voli Gerontološki centar“ i na taj način utiču na poboljšanje položaja korisnika ove ustanove.

- Potrudićemo se da proširimo krug ljudi koji pomažu  Gerontološki centar. Pozivamo sve  pružaoce usluga i prodavce da nam se jave ukoliko su u mogućnosti da našim korisnicima i zaposlenima izađu u susret i omoguće im bolje uslove za kupovinu, odnosno korišćenje usluga - poručio je  Ivanišević.

Potpisivanju Sporazuma prisustvovao je i Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, koji je istakao da će Grad Subotica uvek pružati podršku inicijativama poput današnje.

- Grad će stati iza svake inicijative, koja će imati za cilj da poboljša neku od usluga ustanova socijalne zaštite, kao što je  poboljšanje položaja samih korisnika ili položaja zaposlenih. Današnji sporazum uključuje sve tri stvari i veoma sam zadovoljan zbog toga. Kao Grad podržaćemo uvek ovakve inicijative - rekao je  Đukanović.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

13
Sovilj Odgovori
Nova samopromocija, covek boluje od narcisoidnost!!! Njegova teza je: ja, ja i samo ja pa i nakon mene ponovo ja!!!
Pozlaćeno Doba Odgovori
Šta sve ovaj čovek neće izmisli da sebi obezbedi svoju nedeljnu naslovnicu u novinama? Saradnja sa Univerexportom? Predpostavljam da planira da izvozi starce u Moldaviju i Ukrajinu potšto negovatelja nema dovoljno. Svi stručni negovatelji su mudro ,kao i ja što sam mudro uradio, pobegli na zapad od lopovluka i dezavuisanja. Hteo bi on da im uzima od penzije, al ne može više ovde pošto nema ko da se stara. Predpostavljam da će sledeće nedelje završiti u vestima sa svojim genijalnim planom spajanja Naše radosti i Gerontološkog kako bi se deca i starci međusobno čuvali i starali jedni o drugima. Sva sreća pa sam ja svojim intelektualnim naporima i radom već sebi obezbedio penzioni plan i program. Mene čeka mesto u čuvenom staračkom domu na Azurnoj obali, gde će me mlađane azilantkinje hladiti palminim listovima na plaži za čitava dva evra po satu, i sa kojima ću plesati rumbu do kasno u noć dok svaki dan dok čekam Boga da me uzme. San? Halucinacija? Bezobrazna laž? Ne. Zapad.
zorica Odgovori
Ovaj Džej je za posmatranje definitivno.Daj bre čoveče moraš ukapirati da Gerentoloski nije vrh sveta.
NEKO IZ MASE Odgovori
Korisnici domskog smestaja da koriste bonuse prilikom kupovine u Univrexportu?
Valjda su upravo na domskom smestaju, izmedju ostalog i zbog toga sto nisu u stanju obavljati kupovinu? Sta sve nece smisliti ovaj Ivanisevic u cilju samopromocije?
CLoWn Odgovori
Kakva slucajnost da se izabere bas univer...koliko znam ilija je do nedavno bio na funkciji nekoj u univeru!?
Rajko Odgovori
Iliti drugim recima, Ivanisevic , je nezakonito obezbedio klijente vlasniku Univereksporta, ako se ne varam, a mislim da se ne varam, vrsenje javne funkcije je nespojivo sa licnim interesom i protivzakonito! [*...*]Bonus karticu inace svako lice moze napraviti, i ne nosi nikakve posebne privilegije u ovom slucaju kako je to predoceno.
Pametnjaković Odgovori
Realno gledano, korisnici Gerontološkog centra najverovatnije neće skoro ništa kupovati u Univerexportu, pošto većina njih nije u stanju, niti ima potrebe da individualno odlazi u neke veće kupovine u prodavnicu.
Zdraviji korisnici Gerontološkog centra što će ponekad možda malo da požele da pojedu nešto što u Centru ne dobiju tog dana, a željni su recimo nekog konkretnog voća, banane ili sladoleda, neće Univerexportu revolucionarno povećati promet.
Ovde je najverovatnije u pitanju neka bratsko-prijateljsko-kumovska veza, nečiji lični interes da Gerontološki centar vrši svoje snabdevanje baš upravo u Univerexportu i da novac ostavlja baš upravo tamo.
Sad zašto, ja to ne mogu niti da znam, niti da naslutim.
Pametnjaković Odgovori
"Olivera Ćirković, direktor marketinga u kompaniji „Univerexport“ i najavila da će u svakom bonitetnom periodu Trgopromet za Gerontološki centar obezbediti po 10 vaučera u vrednosti od po hiljadu dinara, uz uslov da pet vaučera iskoriste korisnici sa najnižim primanjima."
I sad onda Olivera Ćirković znači organizuje veliko takmičenje, misli da će penzioneri da navale i da se takmiče ko će više novca potrošiti u Trgoprometu, samo da bi se domogli vaučera od 1000 dinara.
Kako da ne, sigurno.
Pa nije ovo neki imaginaran virtuelan svet u kojem ona živi, većini penzionera korisnika Gerontološkog centra kada isplate usluge ove ustanove i još ono ostalo za lekove, ne ostane skoro ni dinar da troše nigde, pa ni u Trgoprometu.
Sovilj Odgovori
A zaposleni u gerento, moraju sami sebi kupiti uniformu i obucu za rad, putni trosak nemaju a plate su im 25000 dinara, pa pitam dzeja da li ima i malo obraza???
Sasa Odgovori
To je vrsta bolesti, potreba da se svaki dan pojavljuje u medijima a radnici mu 'placu' od teskog posla, izuzetno slabo placenog a sikanirani od strane stare ds svite kojoj se i dzej kleo!
gordana Odgovori
Gospodine generalni direktore Trgopromet-a kada se zakopča gornje dugme od košulje mora da se stavi kravata. Hvala.
sretan na zapadu Odgovori
Eto nama opet bonova.napredno
Naopako zlo Odgovori
DiS ili Lidl nikako univer ili trgopromet a pogotovo ne idea
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.