Komentara: 13
Pregleda: 5885
Foto

Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

13.03.2018. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
Potpisivanjem Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Grupe „Univerexport-Trgopromet“, u gerontološkom klubu „Kertvaroš“, zvanično je počeo projekat pod nazivom „Ko voli Gerontološki centar-taj daruje“. Zahvaljujući ovoj saradnji korisnici i zaposleni u Gerontološkom centru ostvarivaće pogodnosti prilikom kupovine u Trgoprometovim prodavnicama.
Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

Grupa Univerexport dugi niz godina kroz program „Bonus kartica“ nagrađuje vernost kupaca. U saradnji sa Gerontološkim centrom sada je osmišljen  poseban program nagrađivanja, te će korisnici i zaposleni u Gerontološkom centru, kao i članovi gerontoloških klubova ostvarivati posebne pogodnosti prilikom svake kupovine u  radnjama ovog trgovinskog lanca.

- Bonus kartica je program koji kompanija “Univerexport“ ima razvijen već dugi niz godina i predstavlja jednu vrstu „loyalty“ kartice, nagrađjuje vernost naših kupaca. Ono što je najpravljeno kao iskorak u ovoj saradnji je posebna pogodnost, dodatna za korisnike kartice. Svim korisnicima domskog smeštaja Gerontološkog centra i svim zaposlenima Gerontološkog centra biće ponuđene, putem određenih punktova koji su najlakši za komunikaciju sa navedenim licima,  pristupnice kojima će moći da postanu korisnici bonus kartice. Na osnovu kupovine  u samim objektima moći će da ostvaruju vaučere, koje će moći da potroše u tim istim radnjama. Pored toga, oni koji u kontinuitetu budu osvajali te vaučere, odnosno pazarili u „Trgopromet“ radnjama moći će da dobiju i duple vaučere, kako je propisano samim pravilima - objasnila je Olivera Ćirković, direktor marketinga u kompaniji „Univerexport“  i najavila da će u svakom bonitetnom periodu Trgopromet  za Gerontološki centar obezbediti po 10 vaučera u vrednosti od po hiljadu dinara, uz uslov da  pet vaučera iskoriste korisnici sa najnižim primanjima.

Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

Potpisivanjem Sporazuma sa kompanijom „Univerexport“, prema rečima Nenada Ivaniševića, direktora Geronotološkog centra, dat je primer ostalim pružaocima usluga    sa idejom da podrže projekat „Ko voli Gerontološki centar“ i na taj način utiču na poboljšanje položaja korisnika ove ustanove.

- Potrudićemo se da proširimo krug ljudi koji pomažu  Gerontološki centar. Pozivamo sve  pružaoce usluga i prodavce da nam se jave ukoliko su u mogućnosti da našim korisnicima i zaposlenima izađu u susret i omoguće im bolje uslove za kupovinu, odnosno korišćenje usluga - poručio je  Ivanišević.

Potpisan Sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univerexporta

Potpisivanju Sporazuma prisustvovao je i Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, koji je istakao da će Grad Subotica uvek pružati podršku inicijativama poput današnje.

- Grad će stati iza svake inicijative, koja će imati za cilj da poboljša neku od usluga ustanova socijalne zaštite, kao što je  poboljšanje položaja samih korisnika ili položaja zaposlenih. Današnji sporazum uključuje sve tri stvari i veoma sam zadovoljan zbog toga. Kao Grad podržaćemo uvek ovakve inicijative - rekao je  Đukanović.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet" Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Gerontološkog centra Subotica i kompanije "Univerexport - Trgopromet"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 5885
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

trgopromet

potpisivanje sporazuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.