• Pregleda: 7343

Postavljen led na Gradskom klizalištu

Subotičani, rekreativci i sportisti, od petka imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu. Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je vikendom otvoreno od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je jedinstvena za sve i iznosi 115 dinara.
Postavljen led na Gradskom klizalištu

Pre nešto više od nedelju dana počeli su pripremni radovi za postavljanje ledene ploče na Gradskom klizališu u Parku Ferenca Rajhla, a prvi radni dan za građane biće petak, u predvečernjem terminu od 18 časova.

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion" koji tokom zimskih dana nudi sportistima, klizačima i hokejašima, ali i građanstvu - rekreativcima da u određenim rezervisanim terminima koriste led za svoje potrebe.

U okviru objekta postoji i mali ugostiteljski objekat u kojem se mogu poručiti topli napici.

Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je vikendom otvoreno od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova.

Cena ulaznice iznosiće 115 dinara. Korisnici klizališta moćiće da iznajme klizaljke po ceni od 200 dinara (ima svih veličina), dok se za uslugu oštrenja plaća naknada od 100 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
sarma Odgovori
Led za zimski raspust a posle jos malo i kraj :(
ffilozoff Odgovori
Ova vest refren nema...
city women Odgovori
Dobro sto nije cena ulaznice 118,50 dinara. Pa zasto se ta cena ne zaokruzi na 110,-ili 120,-dinara ps da se ne prave guzve na ulazu i ovako su uvek dugacki redovi.
city man Odgovori
@city women

A zašto bi nešto kod nas bilo jednostavno, kada može biti komplikovano.
Napokon smo u nečemu najbolji.
davore Odgovori
120 din i cao !
jednostavni Odgovori
Cena ulaznice je stvarno smešna i dobar stvaralac gužve. Ali nije mi jasno kad već odvojimo 2do3 sata da odemo na klizanje zašto ne damo još pet dragocenih minuta i skupimo da ponesemo mi ili naše dete tačno 115 dinara i samo damo na vratima i odemo daje????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.