Komentara: 6
Pregleda: 7863

Postavljen led na Gradskom klizalištu

03.12.2014. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Subotičani, rekreativci i sportisti, od petka imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu. Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je vikendom otvoreno od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je jedinstvena za sve i iznosi 115 dinara.
Postavljen led na Gradskom klizalištu

Pre nešto više od nedelju dana počeli su pripremni radovi za postavljanje ledene ploče na Gradskom klizališu u Parku Ferenca Rajhla, a prvi radni dan za građane biće petak, u predvečernjem terminu od 18 časova.

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion" koji tokom zimskih dana nudi sportistima, klizačima i hokejašima, ali i građanstvu - rekreativcima da u određenim rezervisanim terminima koriste led za svoje potrebe.

U okviru objekta postoji i mali ugostiteljski objekat u kojem se mogu poručiti topli napici.

Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je vikendom otvoreno od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova.

Cena ulaznice iznosiće 115 dinara. Korisnici klizališta moćiće da iznajme klizaljke po ceni od 200 dinara (ima svih veličina), dok se za uslugu oštrenja plaća naknada od 100 dinara.

Postavljen led na Gradskom klizalištu

Izvor: Subotica.com
Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište Gradsko klizalište
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 7863

Povezana vest

Povezane teme

klizalište subotica

jkp stadion subotica

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.