Komentara: 0
Pregleda: 2465

Poslednje kolo muške odbojkaške lige - MOK "Spartak" - MOK "Đerdap" (Petak, 19 časova)

28.02.2013. u 14:03h
Izvor: RTV Yueco
Bez obzira koliko je igrača na treningu ,pozitivna i zdrava atmosfera među odbojkašima Spartaka daje nam nadu za još jedan dobar rezultat
Poslednje kolo muške odbojkaške lige - MOK "Spartak" - MOK "Đerdap" (Petak, 19 časova)

U meču 18.kola ekipa Gorana Ilića dočekuje ekipu Đerdapa iz Kladova. Igrači Spartaka očekuju težak meč jer su sami svesni da sve zavisi od njih.Samo pobeda ostavlja odbojkaše Spartaka u društvu najboljih.

Utakmice poslednjeg 18. kola igraju se sve u isto vreme, osim utakmice između odbojkaša Crvene Zvezde i Radničkog. Meč u Dudovoj šumi u kjoj MOK "Spartak" dočekuje MOK "Đerdap" igra se sutra (petak, 1. marta) od 19 časova.

.Po rezultatima takmičarske sezone 2012/2013 prvenstvo a  i sami rezultati više su nego zanimljivi a prvenstvo izjednačeno.Iz kola u kolo menjalo se i stanje ekipa na tabeli.Publika koja prati subotički sport zna koliko je važno biti biti i bodriti ekipu kako bi došli do željenog cilja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2465
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.