Komentara: 0
Pregleda: 4360

Poslednja provera pre start fudbalske sezone - pobeda FK "Spartak" protiv FK "Senta"

02.08.2012. u 18:36h
Izvor: FK "Spartak"
Kombinovani sastav Spartak Zlatibor vode savladao je Sentu sa 4:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana na Gradskom stadionu u sklopu priprema za nastupajuću sezonu.
Poslednja provera pre start fudbalske sezone - pobeda FK "Spartak" protiv FK "Senta"

Subotičani su poveli u 20. minutu iz penala kada je fauliran Šarac koji se sjurio u šesnaesterac gostiju. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Despotović. Uzvratili su fudbaleri Sente četiri minuta kasnije iz dobro izvedene akcije po desnoj strani, međutim Goran Adamović sigurnom intervencijom otklanja opasnost po gol Mirkovića. Spartak je udvostručio prednost u 26. minutu kada se Đorđević izborio za loptu na sredini terena, sam krenuo u napad po levoj strani uputio loptu prema dobro postavljenom Milivojevu, međutim lopta se od beka Sente odbila u mrežu. Minut pre kraja poluvremena Milivojev sa penala postiže i treći gol za Spartak Zlatibor vodu nakon prekrašaja Bokića sa leđa  nad Despotovićem koji se našao sam ispred golmana Sente.

Nastavila se dominacija "golubova" i u drugom poluvremenu. Na 4:0 povisio je Goran Adamović koji je bio najviši u skoku posle dobro izvedenog slobodnog udarca Milivojeva sa desne strane. Senta je ublažila poraz golom Purića u 68. minutu na asistenciju Andruška koji je prošao po sredini.

Spartak Zlatibor voda sledeći meč igra u Novom Sadu u subotu 04.08. protiv Proletera što će im ujedno biti generalna proba za početak prvenstva.

Spartak Zlatibor voda - Senta 4:1 (3:0)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 100, Sudija: Aleksandar Vasović (Novi Žednik). Strelci: Despotović (20. min. penal), Đorđević (26. min.) Milivojev (44. min. penal), Goran Adamović (56. min.) za Spartak Zlatibor vodu i Purić (68. min) za FK Senta.

Spartak Zlatibor voda:
Mirković, Farkaš, Antonić, Adamović, Joksimović, Vojvodić, Đurđević, Šarac, Đorđević, Milivojev, Despotović. Igrali još: Ljubenović, Stijaković i Nosković.

Senta:
Živkov, Sekereš, Beslać, Marković, Bokić, Habenšus, Popov, Gecić, Spahić, Malinović, Maraš. Igrali još: Đerić, Vasin, Kuntić, Purić, Andruško L., Andruško A., Božanin i Banov.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4360
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.