Komentara: 1
Pregleda: 3064

Porodični sportski dan 21. aprila na Trgu slobode

13.04.2018. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Sportsko udruženje "Active Kids" organizuje porodični sportski dan pod nazivom "Active Kids trka 2018", koji će se održati 21. aprila na Trgu slobode. U okviru manifestacije, predviđeni su sportski izazovi za roditelje i decu, a učešće za sve zainteresovane je besplatno.
Porodični sportski dan 21. aprila na Trgu slobode

Na ovoj manifestaciji, roditelji će zajedno sa decom raditi određene fizičke vežbe i prelaziti poligone, na ukupno 10 različitih stanica. Svako dete, u svojoj uzrasnoj kategoriji, koje uradi vežbe i savlada svoju deonicu, na poklon će dobiti medalju, kao i poklone od sponzora.

- Prelazeći poligone, roditelji i deca će sakupljati pečate, koji će im omogućiti da nakon toga učestvuju u trci. Smisao manifestacije je da se što više dece bavi sportom, kao i  promocija porodičnog druženja uz sport, jer ukoliko su roditelji fizički aktivni, to može pozitivno da utiče na decu i ohrabri ih da se bave sportom - kaže Čaba Nađ, predsednik Sportskog udruženja "Active Kids", dodajući da se ove godine očekuje prisustvo oko 300 dece.

Početak manifestacije zakazan je za 9 časova na Trgu slobode i trajaće sve do 12 časova. Učešće za sve zainteresovane je besplatno, uz prethodnu prijavu dece popunjavanjem jednostavnog obrasca.

Porodični sportski dan realizuje se u okviru projekta "Sportski dan i druženje za sve nas", čiji glavni pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za upravu nacionalne manjine - nacionalne zajednice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3064
Povezane teme

gradski trg

trg slobode

sportski dan

sportske aktivnosti

porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.