Komentara: 7
Pregleda: 3552

Porodični dan u MZ "Bajnat"

23.05.2022. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Kako bi u ovim otuđenim vremenima bar malo zbližili svoje stanovnike, u MZ „Bajnat“ organizovan je prvi Porodični dan.
Porodični dan u MZ "Bajnat"

Skup koji je okupio više od stotinu meštana svih generacija iz ovog naselja održao se u dvorištu objekta mesne zajednice, a sjajno raspoloženje navelo je organizatore da ovo postane tradicija.

- Moja želja je da ovo postane tradicija i da stalno obogaćujemo sadržaje. Na ideju da organizujemo ovu manifestaciju došla sam jer je porodica danas veoma otuđena, juri se za poslom a bližnji su nekako na zadnjem mestu. Zato sam insistirala da građani dođu sa decom, roditeljima, tetkama, ujnama... – objašnjava Radmila Šušnjar, predsednica Saveta MZ „Bajnat“. – Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli da ovo organizujemo, da pripremimo zabavu za najmlađe, kulturni program, posluženje, a na kraju i obrok, pravi vojnički pasulj.

Porodični dan u MZ "Bajnat"Porodični dan u MZ "Bajnat"

Deci je najzanimljiviji bio klovn koji ih je neumorno animirao i druženju dao posebnu notu veselosti.

- „Bajnat“ po poslednjem popisu ima oko tri hiljade stanovnika. To su uglavnom stariji ljudi koje se trudimo da obiđemo, da im pomognemo kada treba, uvek sam im dostupna. Nastojim da socijalno ugroženom stanovništvu obezbedim pomoć koja im je potrebna, korisnicima javne kuhinje koji ne mogu da dođu po obrok nađemo način da odnesemo – dodaje Radmila, priznajući da je ona „glavni krivac“ za postavljanje ležećeg policajca kod pekare „Evropa“. – Neki me psuju, ali mnogi mi se zahvaljuju. Ali činjenica je da od postavljanja nije bilo nikakvog udesa na toj raskrsnici, usporili smo saobraćaj što je važno zbog dece.

Izvor: Subotica.com
Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat" Porodični dan u MZ "Bajnat"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3552
Povezane teme

bajnat

radmila šušnjar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.