Komentara: 3
Pregleda: 2853

Pored titule prvaka, osvojen i kup Srbije!

10.06.2012. u 21:42h
Izvor: RTV Yueco
Igračice ŽFK Spartak posle osvajanja titule prvaka države, osvojile su i kup Srbije. U velikom finalu koje je odigrano u Inđiji, izabranice Borisa Arsića u jednoj teškoj utakmici uspele su da savladaju devojke LASK Crvene zvezde posle produžetaka sa 2:1.
Pored titule prvaka, osvojen i kup Srbije!

Subotičanke su povele već u prvom minutu preko igračice Dorine. Imale su još devojke Spartaka šansi ali kako to već ide u fudbalu ekipa koja ne iskoristi svoje stopostotne prilike biva kažnjena. Uprkos dominacija Spartaka, Beograđanke dolaze do gola i izjednačenja u 82. minutu kada je Sanda Jovanović nepropisno startovala u svom šesnaestercu nad Jovanom Damjanović.

Sudija Veselinović opravdano je dosudio najstrožu kaznu koju uspešno realizuje Pešić Milena za 1:1. Mogle su fudbalerke Spartaka do kraja susreta da obezbede pobedu ali Debora i Dorina ponovo propuštaju idealne prilike. Pošto je utakmica završena nerešenim rezultatom, usledili su produžeci. Nastavile su Subotičanke sa dobrom igrom i ponovo bile puno opasnije od svojih protivnica. Upornost im se isplatila u 116. minutu kada je džoker trenera Borisa Arsića, mlada i talentovana Jelena Čubrilo uletela u šesnaesterac i sa nekih 12 metara neodbranjivo šutirala za konačnih 2:1 u korist Spartaka.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledilo je veliko slavlje Subotičanki i dodela pehara i medalja. Sada devojkama Spartaka sledi malo odmor nakon čega ih očekuju utakmice u okviru kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Sajt Subotica.com i sportska redakcija RTV Yu Eco upućuju iskrene čestitke rukovodstvu i devojkama Spartaka na još jednom velikom uspehu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2853
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.