Komentara: 0
Pregleda: 3092

Poraz odbojkašica na gostovanju u Lajkovcu

26.02.2013. u 11:22h
Izvor: Wiener Städtische liga
U okviru 17. kola Wiener lige odbojkašice Spartaka gostovale su u u Lajkovcu ekipi Železničara i neočekivano izgubile u 4 seta. Prvoplasirana Crvena zvezda je pobedila trećeplasiranu Vizuru Vol art pa tako odbojkašice Spartaka zaostaju 6 bodova.
Poraz odbojkašica na gostovanju u Lajkovcu

Lajkovčanke su pred domaćom publikom, baš kao i što su najavile, priredile iznenađenje. Za 98 minuta slavile su veliku pobedu, koja ih je dovela na petu poziciju, bar dok TENT ne odigra svoj meč protiv Kolubare.

Posle lako dobijenog prvog seta, Lajkovčanke su se opustile u drugom i tako dozvolile gošćama iz Subotice da na isti način uzvrate.

Kad su domaće videle da neće lako doći do trijumfa, zaigrale su znatno snažnije u trećem periodu da bi se u četvrtom vodila žestoka borba sve do samog kraja.

Veliki broj servis grešaka subotičkog Spartaka, ali i nešto slabiji prijem, uticali su na njihovu igru.
Pobeda Lajkovčanki dobija na još većem značaju kada se zna da u startnoj postavi nije bilo kapitena Marine Tešanović i iskusnog korektora Mie Vulović, dok su Subotičanke nastupale u najjačem sastavu.

Železničar – NIS Spartak 3:1 (25:17, 16:25, 25:22, 26:24)

Hala: SŠ „17. septembar”
Gledalaca: 200
Sudije: Zoran Radovanović (Stara Pazova) i Dušan Španović (Sremski Karlovci)
Trajanje meča: 98 minuta.

ŽELEZNIČAR: Veljković 8, Trivunović 16, Lazarević 2, Biševac 8, Tešanović 10, Jovičić 11, Škarić (libero), Raković 1, Knežević (libero), Vulović 4, Nenadović, Aćimović, Petrović. Trener: Marko Radosavljević.

NIS SPARTAK: Raonić 3, Helić 19, Vujčin, Medić 10, T. Matić 10, Oluić 10, Memišević (libero), Trnić 8, Cvetićanin, Antanasijević, Radakov, D. Matić (libero 2). Trener: Damir Petković.

Poraz odbojkašica na gostovanju u Lajkovcu

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3092
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.