Komentara: 0
Pregleda: 2664

Poraz odbojkaša na gostovanju u Kraljevu

02.02.2013. u 13:45h
Izvor: Wiener Städtische liga
Posle velike prvenstvene pobede na domaćem terenu protiv beogradske Crvene zvezde, odbojkaši Spartaka sinoć su gostovali u Kraljevu i vratili se kući poraženi pošto su izgubili od Ribnice sa 3:1. Ovim porazom Spartak je ponovo pao na osmu poziciju.
Poraz odbojkaša na gostovanju u Kraljevu

Izuzetno zanimljiv duel odigrali su Ribnica i subotički Spartak. Na kraju je, posle preokreta, slavio kraljevački tim, koji se sa ova tri boda znatno približio osvajanju četvrte pozicije na kraju ligaškog dela Super lige.

Ponovo se kod Ribnice osetilo neigranje povređenog Nemanje Januzovića, ali za razliku od susreta protiv Radničkog, ovoga puta je ekipa Boška Mačužića to umela da nadoknadi. Doduše, ne u prvom setu, koji je bio i najzanimljiviji.

Imala je Ribnica tada poen viška na oba tehnička tajm-auta, potom istu razliku i u završnici (21:20). Ipak, nisu izdržali do kraja, Spartak je dobio prvi set na razliku – 26:24.

U nastavku preokret. Ribnica je bila sigurnija, angažovanija, a imala je i džokera na klupi, mladog Stefana Okošanovića. Ovaj momak je sjajno odmenio startnog korektora Branislava Radovića, a na kraju je uz Mirka Radevića izrastao u junaka susreta.

Ribnica – Spartak 3:1
(24:26, 25:20, 25:18, 25:22)

Hala sportova u Kraljevu
Gledalaca: 400
Sudije: Aleksandar Petrović (Užice) i Igor Miljković (Beograd)
Trajanje meča: 98 minuta

RIBNICA: Janićijević 8, Pavlović, Okošanović 13, Močić (libero), Janković (libero), Radović 6, Bićanin 2, Marinković 14, Vilimanović, Lukić, Trajčevski 9, Radević 20. Trener: Boško Mačužić.

SPARTAK: Kujundžić, Crnjanski 14, Janačkov, Vidakov (libero), Janjić 12, Elezović 1, Čajić, Konkolj, Pualić, Medić 17, Kuburović 7, Aleksić 10. Trener: Goran Ilić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2664
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ok spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.