Komentara: 3
Pregleda: 2286

Poraz fudbalera Spartaka u prvoj pripremnoj utakmici u Budvi

03.02.2013. u 23:06h
Izvor: FK "Bačka 1901"
FK "Spartak Zlatibor voda" poražen je u prvoj prijateljskoj utakmici po dolasku u Crnu Goru od ekipe Rudara sa 3:0. S obzirom da je u pitanju pripremni period trener Kurćubić iskoristio je priliku da zameni i proveri veliki broj igrača u raznim takmičkim kombinacijama.
Poraz fudbalera Spartaka u prvoj pripremnoj utakmici u Budvi

Dobro su započeli meč Subotičani, imali terensku inicijativu sve do 20. minuta kada je ekipa Rudara iz slobodnog udarca došla do prednosti od 1:0 golom Igumanovića. Isti igrač je 12 minuta kasnije postigao drugi gol za svoju ekipu kada se probio po desnoj strani i savladao Stijakovića. Do isteka prvih četrdeset i pet minuta plavi golubovi su imali šanse preko Čovića koji je prebacio gol posle asistencije Novakovića i posle odličnog šuta Torbice sa šesnaest metara kada se istakao golman Lakićević.

Drugo poluvreme Spartak Zlatibor voda je započeo sa drugom ekipom, u kojoj su većinom bili mladi momci koji tek treba da se nametnu. Prvu priliku imali su Subotičani, Antonić prošao po levoj strani ubacio loptu pred gol gde je Milivojev loše zahvatio. Novi pogodak ekipe iz Crne Gore postigla je u 63. minutu kada je Šljivančanin odlično šutirao iskosa sa sedamnaest metara. Osam minuta pre kraja susreta nova šansa za Subotičana, Milivojev je izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane, loptu je ubacio pred gol gde su u skoku bili Bratić i golman Lakićević koji je nekako uspeo da je izboksuje, natračao je Milivojev i promašio gol.

 Rudar - Spartak Zlatibor voda 3:0 (2:0)

Stadion na Jazu
Gledalaca: oko 50
Sudija: Kaluđerović Jovan.
Strelci: Igumanović 20. i 32. minut, Šljivančanin 63. minut (Rudar)

Rudar: Lakićević, Jovanović, Alić, Damjanović, Nestorović, Jeknić, Vlahović, Brnović, Bambur, Igumanović, Stojanović. Igrali još: Nerić, Rustemović, Petrović, Gogić, Krkeljić, Plakalo i Šljivančanin.

Spartak Zlatibor voda: I poluvreme: Stijaković, Mezei, Bratić, Kwin, Antonić, Popara, Novaković, Šarac, Torbica, Puškarić, Čović. II poluvreme: Ićitović, Farkaš, Jocić, Kwin, Damjanović, Ljubenović, Jondić, Vojvodić, Antonić, Milivojev, Nosković

Izvor: FK "Bačka 1901"
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2286
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

pripreme spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.