Komentara: 11
Pregleda: 6774

Popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na Paliću

29.04.2021. u 14:18h
Izvor: Subotica.com
Popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na Paliću

Prvomajske i vaskršnje praznike veliki broj posetilaca iz unutrašnjosti naše zemlje provešće u Subotici i na Paliću, jer su prema podacima kojima raspolaže Turistička organizacija, hotelski kapaciteti popunjeni i više nema slobodnih kreveta. Mesta je još jedino ostalo u privatnom smeštaju, ali se i on puni dan za dan.

- U privatnom smeštaju je punjeno preko 60 odsto kapaciteta, ali shodno situaciji sa pandemijom, praksa je pokazala da se u poslednjih godinu dana privatni smeštaj rezerviše dan za dan, tako da možemo očekivati da će se taj postotak povećati danas i u toku sutrašnjeg dana, kako na Paliću, tako i u Subotici - kaže Aleksandar Medaković, direktor Turističke organizacije.

Popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na PalićuPo njegovim rečima, većinu posetilaca čine domaći gosti, koji su odlučili da iskoriste pet neradnih za mini odmor na našoj destinaciji.

- U proseku su to rezervacije za četiri do pet dana, ali ima i onih koji će ostati osam do devet dana, kao i onih koji dolaze na vikend, odnosno dva dana. Uglavnom su to domaći turisti, koji čine oko 95 odsto svih posetilaca - ističe Medaković.

Popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na PalićuSve informacije o turističkoj ponudi, sadržajima i radnom vremenu objekata, posetioci će moći da dobiju i u Turističkim informativnim centrima, koji će u Subotici raditi 1. maja od 9 do 13 časova, a na Paliću 1. i 2. maja od 10 do 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 6774

Povezana vest

Povezane teme

Prvi maj Palić

prvi maj

turistička organizacija subotica

turizam

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.