• Pregleda: 2893

Ponovljeni upis predškolaca od 1. avgusta

Predškolska ustanova "Naša radost" će od 1. do 4. avgusta ponoviti prijavu dece na obavezan predškolski program. Zahteve za upis, roditelji će moći da predaju u Upravnoj zgradi ove predškolske ustanove, u periodu od 9 do 15 časova.
Ponovljeni upis predškolaca od 1. avgusta

Deca rođena 2011. i januara i februara 2012. godine, po zakonu su obavezna da pohađaju pripremni predškolski program. Ipak, iz predškolske ustanove poručuju da je ostalo veoma malo slobodnih mesta.

- Ostalo je svega 20 do 30 odsto nepopunjenih mesta i većinom su u pitanju mađarska odeljenja. Za celodnevni boravak dece, uzrasta od tri do šest godina, ostalo je nešto malo slobodnih mesta u vrtićima "Mala Sirena" na Zorci, "Snežana" na Kelebiji, "Bubamara" u Novom Selu i "Duga" u Hajdukovu - rekli su iz "Naše radosti" i dodali da su svi kapaciteti za decu do tri godine starosti popunjeni.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Ehhhhh Odgovori
Dok je bilo i ljudi i dece bilo je mesta za sve u državnim vrtićima. Što ih je manje, to je i mesta u vrtićima manje. Prilično paradoksalno?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.