Komentara: 1
Pregleda: 3428

Ponovljeni upis predškolaca od 1. avgusta

27.07.2017. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Predškolska ustanova "Naša radost" će od 1. do 4. avgusta ponoviti prijavu dece na obavezan predškolski program. Zahteve za upis, roditelji će moći da predaju u Upravnoj zgradi ove predškolske ustanove, u periodu od 9 do 15 časova.
Ponovljeni upis predškolaca od 1. avgusta

Deca rođena 2011. i januara i februara 2012. godine, po zakonu su obavezna da pohađaju pripremni predškolski program. Ipak, iz predškolske ustanove poručuju da je ostalo veoma malo slobodnih mesta.

- Ostalo je svega 20 do 30 odsto nepopunjenih mesta i većinom su u pitanju mađarska odeljenja. Za celodnevni boravak dece, uzrasta od tri do šest godina, ostalo je nešto malo slobodnih mesta u vrtićima "Mala Sirena" na Zorci, "Snežana" na Kelebiji, "Bubamara" u Novom Selu i "Duga" u Hajdukovu - rekli su iz "Naše radosti" i dodali da su svi kapaciteti za decu do tri godine starosti popunjeni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3428

Povezana vest

Povezane teme

Naša Radost Subotica

vrtić

upis u vrtiće

predškolska ustanova naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.